Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio dedykowane Joying

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

No i stało się, radio pada i trzeba coś wsadzić, serwis krzyknął za nowe 20 000 pln, haha… nawet dopytywałem czy nie błąd, może to już jakiś rarytas jest… czy ktoś się orientuje czy radio z UK wejdzie do EU?

Comment

Zamieszczone przez DwaDuzeDe Zobacz posta
      No i stało się, radio pada i trzeba coś wsadzić, serwis krzyknął za nowe 20 000 pln, haha… nawet dopytywałem czy nie błąd, może to już jakiś rarytas jest… czy ktoś się orientuje czy radio z UK wejdzie do EU?
      Sam ekran jest asymetryczny i będziesz miał dalej do sterowania, chociaż obudowa wygląda raczej symetrycznie

vid-thumb-honda-civic-infotainment.jpg

W takie sytuacji bym od razu szedł w "chinola"

Comment

Zamieszczone przez filipfm Zobacz posta

W takie sytuacji bym od razu szedł w "chinola"
        pewnie że tak, takie sterowanie to słaby komfort w użytkowaniu
        dodatkowo trzeba sprawdzić jakie są częstotliwości w UK...
        Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
        Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Zamieszczone przez Lcfr Zobacz posta
          pewnie że tak, takie sterowanie to słaby komfort w użytkowaniu
          dodatkowo trzeba sprawdzić jakie są częstotliwości w UK...
          Czestotliwosc europejska. Natomiast pytanie co padlo i moze da sie zmienic front z EU do bebechow z UK. W ufo mimo innego przodu, tyl radia byl taki sam

Comment

jak padło? co sie dzieje? tylko nie pisze że miga i nie reaguje na dotyk XD
            Civic X 2.0 USA

Comment

Witam
              Mam taki problem z radiem joying ,mianowicie przy wyborze can bus nie mam modelu samochodu (Civic).Jest wszystko oprócz civica, crv jazz itd.Problem jest taki ,że nic nie mogę zmienić w samochodzie ustawienia (Fabryka).
              Brak kompasu na liczniku,tzn jest tylko się cały czas kręci.To samo z audio ,żadnych info na blacie.Jest jakaś opcja aktualizacji firmawe cana,ale boje się to ruszyć.Może coś pomożecie
              Last edited by belon1; 13-07-2023, 12:47.

Comment

Pisać do sprzedawcy. Pomagają bez problemu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Zamieszczone przez belon1 Zobacz posta
                  Mam taki problem z radiem joying ,mianowicie przy wyborze can bus nie mam modelu samochodu (Civic).Jest wszystko oprócz civica
                  Ja miałem starsze radyjko Joying na Android 8 i tam łączyło się z Can za pomocą wyboru CRV zdaje się. Nie było możliwości wyboru Civica.
                  Czy Ty masz starsze radio czy najnowsze? W tym nowym Civic już występuje.

Comment

Kupiłem od gościa z naszego forum.Przy zakupie obiecywał pomóc, ale cisza.Pisałem do niego i bez echa.Tzw. gwarancja do drzwi.Pisałem do Joyinga ale chcą nr. zamówienia z Ali,albo eBaya.Pisałem,żeby ten kolega podał mi nr zamówienia ale lipa.

Comment

Theo74 właśnie o tobie piszę������od ciebie kupiłem.
                      Chyba nie doszedł do ciebie mój SMS������

Przepraszam theo74 to nie o Ciebie chodzi,pomyłka.
                      W końcu jestem nowicjusz )
                      Last edited by belon1; 13-07-2023, 22:31.

Comment

Dzisiaj zniknął mi już zupełnie kompas i ta nutka audio z zegarów.

Comment

Zamieszczone przez belon1 Zobacz posta
                          Kupiłem od gościa z naszego forum.Przy zakupie obiecywał pomóc, ale cisza.Pisałem do niego i bez echa.Tzw. gwarancja do drzwi.
                          Teraz widzę, że pisałeś SMSa - WCZORAJ. Ogólnie go przeoczyłem, bo nie kojarzyłem numeru. Od żony wszystkiego nie czytam, a co dopiero od obcych numerów.
                          Tak czy siak Radio było kupione 30 maja 2020 roku. Nie mam nr zamówienia. Nie ma tego zamówienia w archiwum.
                          Tak jak pisałem - CAN działa na ustawieniach CRV. Możesz wkleić zdj. bo teraz już nie pamiętam jak to było.

PS
                          Jak miałeś do mnie telefon - mogłeś zadzwonić, a nie robić szum na forum.
                          Last edited by Theo74; 13-07-2023, 22:12.

Comment

Nie robię szumu.Powiedziałem/napisałem to z przekąsem.Każdy ogarnięty nie potraktuje tego jako skargi.
                            Ok,jutro zrobię zdjęcie tych ustawień może coś załapiesz.
                            Ale tak czy siak miałeś kompas i wyświetlanie audio w zegarach?

Ok nie ma szumu i pretensji ,można coś przeoczyć

Comment

Comment

Radio dedykowane Joying

Zamontowałem właśnie radio do sport+. Różnica w dźwięku i działaniu jest OGROMNA. Dźwięk to niebo a ziemia.
                                Jedynie problem jest jeszcze z licznikiem (kręci się kółko i nie wyświetla informacji z radia). Zmiana profilów auta nic nie wnosi. Czekam aż chińczyki odpiszą. I próba rozmowy przez tel okazała się słaba - ledwo co mnie słychać. Mikrofon poprowadziłem w miejsce oryginalnego...

Nie działa również monitorowanie ruchu poprzecznego co akurat jest a w zasadzie było bardzo fajne i pomocne przy wyjeżdżaniu tyłem z parkingu...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
                                Last edited by Paluch; 18-07-2023, 22:29.

Comment

Working...
                                X