Chyba od 2 tygodni przestało działać android auto. Telefon nie łączy się hc i po ściągnięciu wersji 5.4 z apk nie chce zainstalować na tel. z androidem 8. Próbowałem z tabletem i to samo. Może ktoś coś pomoże bo jestem kompletny laik.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[Tutorial] Android Auto krok po kroku
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamieszczone przez heks_71 Zobacz postaMam problem z AA. Mam telefon Huawei P30Lite z Androidem 10. Zapodałem najnowszą apke z podanej strony, niestety po jej zainstalowaniu nie ma ikony AA do jej odpalenia. Nie wiem co mam dalej zrobić
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaPrzedwczesne były moje zachwyty bo okazuje się, że AA działa tylko za pierwszym razem po wpięciu telefonu kablem. Potem jest jakiś błąd z głosem bo reaguje na "ok google" bez sygnału dźwiękowego i po zadaniu pytania myśli długo. Najlepsze było to, że spytałem go o pogodę - odpowiedział ale coś jakby przerwało całą odpowiedź. Dojeżdżam za 5km do krzyżówki, a ten zamiast mówić manewr mówi dalszy ciąg pogody. Chyba jednak postawienie andka od nowa na telefonie może pomóc.
Comment
-
Nareszcie! W AA będzie można korzystać z nawigacji firm trzecich: https://android.com.pl/news/337885-a...je-zewnetrzne/Sunday Driver
Comment
-
-
90% problemów z systemem naprawia reset.
Powinniście dostawać z fakturą taka notkę
Comment
-
-
Zamieszczone przez Jedwabnik Zobacz postaNie bardzo wiem jak ?
Edit:
Ok, nie doczytałem i inni koledzy już zamieścili informacje.
Comment
Comment