Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Tutorial] Android Auto krok po kroku

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Chyba od 2 tygodni przestało działać android auto. Telefon nie łączy się hc i po ściągnięciu wersji 5.4 z apk nie chce zainstalować na tel. z androidem 8. Próbowałem z tabletem i to samo. Może ktoś coś pomoże bo jestem kompletny laik.

Comment

Wszystko OK, nie ta wersja była pobrana.

Comment

Mam problem z AA. Mam telefon Huawei P30Lite z Androidem 10. Zapodałem najnowszą apke z podanej strony, niestety po jej zainstalowaniu nie ma ikony AA do jej odpalenia. Nie wiem co mam dalej zrobić

Comment

Zamieszczone przez heks_71 Zobacz posta
          Mam problem z AA. Mam telefon Huawei P30Lite z Androidem 10. Zapodałem najnowszą apke z podanej strony, niestety po jej zainstalowaniu nie ma ikony AA do jej odpalenia. Nie wiem co mam dalej zrobić
          Jakiej ilonki? Po podłączeniu kabla (z przodu) masz na HC przycisk połącz ze smatfonem. Na telefonie nic nie włączasz po podpieciu usb.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Już działa.

Comment

Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta
              Przedwczesne były moje zachwyty bo okazuje się, że AA działa tylko za pierwszym razem po wpięciu telefonu kablem. Potem jest jakiś błąd z głosem bo reaguje na "ok google" bez sygnału dźwiękowego i po zadaniu pytania myśli długo. Najlepsze było to, że spytałem go o pogodę - odpowiedział ale coś jakby przerwało całą odpowiedź. Dojeżdżam za 5km do krzyżówki, a ten zamiast mówić manewr mówi dalszy ciąg pogody. Chyba jednak postawienie andka od nowa na telefonie może pomóc.
              Miałem kiedyś to samo. Wgraj "Asystent google" na smatfona. Zresetuj telefon, ustaw apke pod swoj głos, podlacz do auta i powiedz ok google. Powinno dzialac.

Comment

Nareszcie! W AA będzie można korzystać z nawigacji firm trzecich: https://android.com.pl/news/337885-a...je-zewnetrzne/
                Sunday Driver

Comment

AA zaktualizowałem do najnowszej wersji 5.7.603943 i działało jakiś czas a od kilku dni nie chce łączyć się HC. Na smartfonie działa a na HC informacja " nie podłączono " a ładoanie jest. Co może nie tak ? , zmieniałem kable i nic.

Comment

a zresetowałeś radio ?
                    Civic X 2.0 USA

Comment

Nie bardzo wiem jak ?

Comment

Przytrzymaj kilka sekund przycisk audio, aż wyskoczy komunikat z zapytaniem czy uruchomić ponownie.

Comment

90% problemów z systemem naprawia reset.
                          Powinniście dostawać z fakturą taka notkę
                          Civic X 2.0 USA

Comment

Zamieszczone przez rm_125 Zobacz posta
                            90% problemów z systemem naprawia reset

Comment

Zamieszczone przez Jedwabnik Zobacz posta
                              Nie bardzo wiem jak ?
                              Przytrzymaj przez kilka sekund klawisz "audio on/off" do momentu az system zapyta czy uruchomić ponownie. Potem procedura przebiega bez udział użytkownika i system się restartuje.

Edit:
                              Ok, nie doczytałem i inni koledzy już zamieścili informacje.

Comment

Ciekawe czy Honda zrobi kiedyś jakąś aktualizację w celu poprawy szybkości, grafiki conecta

Comment

Working...
                                X