Wiadomo, że nasze connecty wspierają android auto i apple car play, w związku z tym mam mały tutek co i jak bo sam miałem z tym problem.
Na początek pobieramy na nasz telefon z androidem jedną z kilku wersji apk
i instalujemy. Potem musimy pozwolić jej, a właściwie udzielić uprawnień do kilku rzeczy na telefonie.
Teraz nie pozostało nic innego jak tylko dodać telefon na connect do dozwolonych urządzeń.
Podłączamy telefon kablem, wchodzimy z ekranu głównego w USTAWIENIA, następnie połącz z androidem, tam wybieramy WŁĄCZ i connect wykryje nasz telefon. Chwilę pomieli i ujrzymy ekran z telefonu na connect.
Możemy korzystać z wielu aplikacji tj. google maps (lub waze), spotify itd...
Jeśli o tym już każdy wie to proszę usunąć i przepraszam
Podziękowania dla vloga 4Control. To od tego usera dowiedziałem się co i jak i postanowiłem się podzielić.
Na początek pobieramy na nasz telefon z androidem jedną z kilku wersji apk
i instalujemy. Potem musimy pozwolić jej, a właściwie udzielić uprawnień do kilku rzeczy na telefonie.
Teraz nie pozostało nic innego jak tylko dodać telefon na connect do dozwolonych urządzeń.
Podłączamy telefon kablem, wchodzimy z ekranu głównego w USTAWIENIA, następnie połącz z androidem, tam wybieramy WŁĄCZ i connect wykryje nasz telefon. Chwilę pomieli i ujrzymy ekran z telefonu na connect.
Możemy korzystać z wielu aplikacji tj. google maps (lub waze), spotify itd...
Jeśli o tym już każdy wie to proszę usunąć i przepraszam

Podziękowania dla vloga 4Control. To od tego usera dowiedziałem się co i jak i postanowiłem się podzielić.
Comment