Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Tutorial] Android Auto krok po kroku

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Sprawdzałeś na innym kablu? Często jak są chińskie to zawodzą.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

Tak na kilku

Comment

Spróbuj na nowym telefonie wyczyści dane aplikacji andorid auto

Comment

Podepnij na chwilę do laptopa i zaznacz "przesyłanie zdjęć", u mnie to pomogło a miałem tak jak Ty.

Comment

Niestety nic to nie daje
            Jak będę w domu podepnę jeszcze pod łapka jak radzi kolega

Comment

Dzięki za radę faktycznie podpięcie pod laptopa i transfer fotek pomogło
              Dzięki

Comment

Tak to jest z nowymi smartfonami. Czasami trzeba to robić za każdym razem po ładowaniu smartfona ładowarką.
                Ja zmieniłem jeszcze w opcjach programisty konfigurację USB na ethernet przez USB.
                Last edited by Jedwabnik; 27-11-2020, 20:08.

Comment

Zamieszczone przez Jedwabnik Zobacz posta
                  Tak to jest z nowymi smartfonami. Czasami trzeba to robić za każdym razem po ładowaniu smartfona ładowarką.
                  Ja zmieniłem jeszcze w opcjach programisty konfigurację USB na ethernet przez USB.
                  No to nieźle jak trzeba będzie za każdym razem taki cyrk odprawiać... Zobaczę jutro po ładowaniu

Comment

Zamieszczone przez Jedwabnik Zobacz posta
                    To jakaś patologia normalnie...
                    Dzisiaj to samo nie gada... Tak jak mówiłeś, może istnienie jeszcze jakieś rozwiązanie

Comment

U mnie dzisiaj tak samo. Zapomniałem podłączyć do laptopa i po wczorajszym ładowaniu wsiadam do auta i cisza, nawet ładowania brak.

Comment

Kurde ja od dłuższego czasu na androidzie 10 siedzę i ten problem nie występuje u mnie.

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                          Kurde ja od dłuższego czasu na androidzie 10 siedzę i ten problem nie występuje u mnie.

Mnie na starszym Mate 20 działa ciągle super AA na 10ce, a teraz na nowym P30pro takie jaja, patrzę tak po forach i sporo ludzi ma podobny problem z połączeniem... Nawet suport Google nie może zaradzić, no patologia z tym sprzętem.
                          Może komuś coś się jeszcze uda

Comment

Suport google raczej nie zaradzi w przypadku Huawei. Chyba nadal nie mają wsparcia?

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                              Suport google raczej nie zaradzi w przypadku Huawei. Chyba nadal nie mają wsparcia?
                              Zastanawiam się co gu jeszcze wypróbować za metody.

Ale właśnie P30pro jest jeszcze z androidem dopiero po nim embargo zrobili.
                              Huawei też nie wie gdzie przyczyną bo ludzie już z nimi pisali...
                              No suporcie komuś poradzili, żeby z działającego fona zrobili przekaźnik po WiFi do p30pro tylko, że trzeba jeszcze jakiegoś hacka zrobić...
                              Last edited by gabler; 28-11-2020, 12:13.

Comment

Może to tylko na chińszczyznach tak jest , ja mam oppo reno3

Comment

Working...
                                X