Wgraj lżejszego Yanosika (mam 2.8.0). Z wyłączoną fabryczna nawigacją Yanosik hula aż milo razem w towarzystwie spotify lub Replaio radio, które wrzucałem juz na forum. Mam Kanadyjczyka i kamera nie zacina się. Honda hack to błogosławieństwo i must have w tym dziadowskim Androidzie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Zamieszczone przez Dukee Zobacz postaZnalazłem fajnie działające radio Replaio i BEZ REKLAM.
Comment
-
Witam,
czy po wgraniu HH zmieniają się jakieś defaultowe ustawienia Connecta? Chodzi mi np. o przypisanie przycisków kierownicy co jak rozumiem umożliwia HH, czy tym podobne rzeczy.
Pytam, bo z HH interesują mnie w zasadzie tylko dwie funkcjonalności: możliwość odtwarzania video np. z pen-drive w czasie jazdy, i automatyczne potwierdzenie pojawiającego się po uruchomieniu komunikatu, całą resztę ustawień connecta chciałbym pozostawić bez zmian. Da się?
Pzdr - Artur S.
Comment
-
Zamieszczone przez Dukee Zobacz postaWgraj lżejszego Yanosika (mam 2.8.0). Z wyłączoną fabryczna nawigacją Yanosik hula aż milo razem w towarzystwie spotify lub Replaio radio, które wrzucałem juz na forum. Mam Kanadyjczyka i kamera nie zacina się. Honda hack to błogosławieństwo i must have w tym dziadowskim Androidzie
Comment
-
Zamieszczone przez wodzus Zobacz postaAA działa u ciebie?
Jak Ci nie działa do najpierw reset radia potem wymień kabel. Jak nie działa dalej to sprawdź z telefonem kolegi, jeśli na telefonie kolegi działa to wiesz co zrobić
Comment
-
Zainstalowałem yanosika 2.8* ale nie chce mi się zalogować. Hotspot odpalony z komy. Połączony. Próbowałem też z domu z wifi też nie chce się zalogować. Miał ktoś taki problem?
Edit: ewentualnie podpowiedź: honda civic x 2019, 2.0 wolnossąca :P CanadaLast edited by nightcon; 21-05-2022, 09:17.
Comment
-
nie ma znaczenie czy masz USA czy UE (wbijaj na grupe Civic x USA na FB)
Jamam wersje 3.xxx
Comment
-
Zamieszczone przez nightcon Zobacz postaZainstalowałem yanosika 2.8* ale nie chce mi się zalogować. Hotspot odpalony z komy. Połączony. Próbowałem też z domu z wifi też nie chce się zalogować. Miał ktoś taki problem?
Edit: ewentualnie podpowiedź: honda civic x 2019, 2.0 wolnossąca [emoji14] Canada
Comment
-
Ja mam właśnie tą 2.8.0 ale zainstalowaną już dawno więc działa.
Comment
Comment