Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wgraj lżejszego Yanosika (mam 2.8.0). Z wyłączoną fabryczna nawigacją Yanosik hula aż milo razem w towarzystwie spotify lub Replaio radio, które wrzucałem juz na forum. Mam Kanadyjczyka i kamera nie zacina się. Honda hack to błogosławieństwo i must have w tym dziadowskim Androidzie

Comment

• Przypomnij proszę jak się nazywa ten lżejszy Yanosik. Dzięki

Comment

• przecież napisał Ci numer wersji
        Civic X 2.0 USA

Comment

• Tak nie wiem czemu ale skojarzyłem jego słowa z nie dawno wymienianą aplikacją tkzw yanosikiem bez reklam która to aplikacja korzysta z bazy yanosika. Sorry chyba mnie jakiś covid dopadł albo za ciasną czapkę kupiłem

Comment

• Zamieszczone przez Dukee Zobacz posta
            Znalazłem fajnie działające radio Replaio i BEZ REKLAM .
            Również polecam. Choć wersja pod nasz starożytny Android lekko trąci myszką, to co do funkcjonalności nie ma problemów. I gra pod ustawienia HH :-) to cieszy, jakość stacji rewelacja. Nasze DAB+ może się schować. No poza jednym. Gdy się kończy używać wypada zatrzymać stację i "zabić" aplikację, bo wtedy po ponownym odpaleniu auta mogą się na siebie nałożyć różne stacje. Ale w ustawieniach pewnie jest to do ogarnięcia.

Comment

• Witam,
              czy po wgraniu HH zmieniają się jakieś defaultowe ustawienia Connecta? Chodzi mi np. o przypisanie przycisków kierownicy co jak rozumiem umożliwia HH, czy tym podobne rzeczy.
              Pytam, bo z HH interesują mnie w zasadzie tylko dwie funkcjonalności: możliwość odtwarzania video np. z pen-drive w czasie jazdy, i automatyczne potwierdzenie pojawiającego się po uruchomieniu komunikatu, całą resztę ustawień connecta chciałbym pozostawić bez zmian. Da się?

Pzdr - Artur S.

Comment

• Wszystko co napisałeś da się zrobić.

Comment

• Trochę obok. AA działa u ciebie?

Comment

• Zamieszczone przez Dukee Zobacz posta
                    Wgraj lżejszego Yanosika (mam 2.8.0). Z wyłączoną fabryczna nawigacją Yanosik hula aż milo razem w towarzystwie spotify lub Replaio radio, które wrzucałem juz na forum. Mam Kanadyjczyka i kamera nie zacina się. Honda hack to błogosławieństwo i must have w tym dziadowskim Androidzie
                    AA działa u ciebie?

Comment

• Zamieszczone przez wodzus Zobacz posta
                      AA działa u ciebie?
                      a dlaczego ma nie działać?
                      Jak Ci nie działa do najpierw reset radia potem wymień kabel. Jak nie działa dalej to sprawdź z telefonem kolegi, jeśli na telefonie kolegi działa to wiesz co zrobić
                      Civic X 2.0 USA

Comment

• Zainstalowałem yanosika 2.8* ale nie chce mi się zalogować. Hotspot odpalony z komy. Połączony. Próbowałem też z domu z wifi też nie chce się zalogować. Miał ktoś taki problem?

Edit: ewentualnie podpowiedź: honda civic x 2019, 2.0 wolnossąca :P Canada
                        Last edited by nightcon; 21-05-2022, 09:17.

Comment

• nie ma znaczenie czy masz USA czy UE (wbijaj na grupe Civic x USA na FB)

Jamam wersje 3.xxx
                          Civic X 2.0 USA

Comment

• Zamieszczone przez nightcon Zobacz posta
                            Zainstalowałem yanosika 2.8* ale nie chce mi się zalogować. Hotspot odpalony z komy. Połączony. Próbowałem też z domu z wifi też nie chce się zalogować. Miał ktoś taki problem?

Edit: ewentualnie podpowiedź: honda civic x 2019, 2.0 wolnossąca [emoji14] Canada
                            Coś zmienili jakiś czas temu bo też nie mogę tej wersji uruchomić nie ważne czy stary czy nowy android, ale w aucie cały czas jest i działa, jak wyloguje się to pewnie też już nie będę mógł zalogować.
                            Moja Honda
                            https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Jaka masz wersję. Spróbuję Twojej

Comment

• Ja mam właśnie tą 2.8.0 ale zainstalowaną już dawno więc działa.
                                Moja Honda
                                https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Working...
                                X