Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• czy w Waze prez HH działa wam wprowadzanie głosowe celu podróży? U mnie komunikat że nieobsługiwane - może coś trzeba dograć do HH?

Comment

• Generalnie w Waze pobranej bezpośrednio z HH u mnie nie ma komunikatów głosowych.
      Niby wszystko w opcjach jest ustawione, ale gdy ma pojawiać się komunikat, to tylko np. muzyka lekko przycicha, i nic.

Comment

• Cześć czy to samo zadziała w HRV 2017r ?

Comment

• Kurcze uciekł mi screen jakie spotify trzeba ściągnąć - wersja oczywiście. Poratuje ktoś?

Comment

• Różne były opisywane, wpis w wyszukiwarce w tym temacie Spotify to znajdziesz.
            Moja Honda
            https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• a ta wersja, która jest w HH jest zła ?
              Civic X 2.0 USA

Comment

• Nie. I bangla super ale wiesz że natura podpowiada - a może będzie lepiej?

Comment

• Może to juz było ale zapytam czy po zainstalowaniu hh po zgaszeniu i ponownym załączeniu auta conect zawsze wskakuje na ekran głowny a nie jak przed istalacją na ostatnio używany ekran

Comment

• Brak odpowiedzi, czy nikt takich objawów nie ma, może to się gdzieś w hh ustawia bo w conekcie to nic nie daje

Comment

• Zamieszczone przez gabler Zobacz posta
                      Może to juz było ale zapytam czy po zainstalowaniu hh po zgaszeniu i ponownym załączeniu auta conect zawsze wskakuje na ekran głowny a nie jak przed istalacją na ostatnio używany ekran
                      Cześć, w ustawieniach płatnej wersji hondahacka jest opcja powrotu do ostatniego ekranu przy uruchamianiu.

Comment

• Zamieszczone przez David.A3 Zobacz posta
                        Cześć, w ustawieniach płatnej wersji hondahacka jest opcja powrotu do ostatniego ekranu przy uruchamianiu.
                        Dzięki w takim razie będę szukał.
                        Jeszcze zapytam jak włączyć podgląd z kamery cofania, którym guzikiem to wywołać.

Comment

• Podczas ustawiania musisz wybrać na kierownicy klawisz który ma to wywołać.
                          Moja Honda
                          https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Czy po zainstalowaniu Honda Hack Pro będzie można odtwarzać pliki flac ?

Comment

• Zamieszczone przez grodzki Zobacz posta
                              Czy po zainstalowaniu Honda Hack Pro będzie można odtwarzać pliki flac ?
                              Tak, ostatnia wersja HH wprowadziła taką możliwośc.

Comment

• Zamieszczone przez Typek® Zobacz posta
                                Generalnie w Waze pobranej bezpośrednio z HH u mnie nie ma komunikatów głosowych.
                                Niby wszystko w opcjach jest ustawione, ale gdy ma pojawiać się komunikat, to tylko np. muzyka lekko przycicha, i nic.
                                Odpowiem sam sobie, bo zapomniałem :-)
                                Po przeładowaniu wszystko zadziałało, są komunikaty głosowe, jest OK.

Comment

Working...
                                X