Samochodziku nie zrobisz na zegarach, to było na tym Chińskim honda Hack, na tym nie ma.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Dzieki bardzo za pomoc udalo sie wszystko wgrac , mam tylko jeden problem ze nie widzi zdjec w galeri z pen drive [emoji2373] miał ktoś taki problem i wie jak sobie z nim poradzić ?
Edit : poradziłem sobie gdyby ktoś kiedys tez szukał jak to zrobic , trzeba zrzucic na pendrive zdjecia odpalisc program x-plore na connect i skopiowac z naszego usb do folderu picurtes dysku twardego connecta .
Napisałem zapytanie do autorow honda hack i powiedzieli ze galeria jest zablokowana przez program dlatego nie czyta zdjec i filmow galeria ktora mamy w connect
Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkLast edited by Jacazawisza; 17-04-2021, 16:44.
Comment
-
Pytanie dotyczące nawigacji WAZE wgrywanej do naszego HC z wykorzystaniem HH.
W oprogramowaniu HH zainstalowana jest wersja 4.34.1.0
Doczytałem, że można zrobić samemu upgrade przez pena do 4.35.0.19 (wersja z 2017 roku).
Szukając w necie znalazłem wersję 4.66.0.1 (z 2020 roku) przystosowaną do naszej archaicznej wersji Andka: 4.2.2 - Android 4.1+
I pytanka:
1. Czy ktoś próbował ją wgrywać?
2. W jakiej wersji architektury jest nasze oprogramowanie 32bit czy już 64 bit?
4.34.1.0 to 32 bit natomiast 4.66.0.1 to 32bit + 64 bit.
Boję się instalować, mimo że wersja Android 4.1+ jest zgodna, aby coś się nie wykrzaczyło.
Last edited by Typek®; 09-07-2021, 11:23.
Comment
-
Mam problem. Nie bawiłem się jeszcze w rootowanie, ale sprawdzałem czy da się wejść do tego ukrytego menu przez jasność+TEL+vol, czy włączyć opcje developerskie.
I to działało. Dziś stało się coś dziwnego. Przestała działać nawigacja garmina (po klikięciu w przycisk MAP żadnej reakcji). I też zauważyłem, że nie da się już wejść do ukrytych menu przez jasność+TEL+vol, też żadnej reakcji. Próbowałem reset przez wyciągnięcie bezpiecznika od audio, factory reset, nic nie pomogło. Jeszcze zauważyłem, szukając różnych możliwości, że w wyborze języka mam tylko 3 pozycje (angielski, francuski i coś jeszcze, ale, nie ma polskiego). Pojawiła mi się też ikona HondaLink (która nic nie robi), chyba w miejscu gdzie miałem Honda App Center (a tego nie ma).
Tak jakby się system zmienił na jakąś inną wersję. Nie, nie instalowałem żadnych aktualizacji.
Ktoś się z czymś takim spotkał albo ma ktoś jakiś pomysł? Rozumiem, że w wyborze języka macie jednak polski (nigdy tam wcześniej nie wchodziłem) ?Last edited by abrabra; 18-07-2021, 05:20.
Comment
-
Zamieszczone przez Kurian Zobacz posta01. Uruchomić tryb serwisowy (przycisk jasności + zasilanie + menu)
02. Wybrać dolną ramkę na ekranie głównym
03. Nacisnąć i trzymać menu aż wyskoczy kolejne ukryte menu
04. Nacisnąć i trzymać Home aż wyskoczy ekran z konfiguracją USB
05. Zmienić tryb pracy SB z "Host" na "Device"
06. Podłączyć kabel USB
Comment
-
Nie, w tym trybie komputer tylko wykryje port do którego jest podpięty Connect. jeśli chcesz edytować pliki itp. to polecam jakiegoś maganera plików ja używam ES Eksplorator.
Comment
-
-
Zamieszczone przez abrabra Zobacz postaKtoś się z czymś takim spotkał albo ma ktoś jakiś pomysł?
1. POWER+JASNOŚĆ+MENU
2. POWER+JASNOŚĆ+PHONE
Comment
-
śmianie bo domyśle te 3 języki są w wersji USA, I pierwsza myśl, że miałeś zrobione tłumaczenie przez Honda Hack a w czasie zabawy zrobiłeś reset i wróciło do stanu fabrycznego
Comment
Comment