Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
    No to teraz jak zależy Ci na starej kopii zapasowej to ukryj na nowo i spróbuj przywrócić starym kodem.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
    Wiesz co chyba już nie będę kombinował , ale jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam

Comment

• Jak uważasz. Myślę że by zadziałało. Bo kopie zapasowe znajduje po kodach więc jak podasz tamten kod to wróci tamta kopia

Comment

• Wszystko zainstalowane pomyślnie tylko jak włącze kamere cofania podczas jazdy niemam jak wrócić
        Spowrotem do meni. Wie ktoś jak to zrobić ?

Comment

• Nacisnąć jeszcze raz przycisk który zakodowałeś

Comment

• Spróbowałem i się udało, dzięki pozdrawiam i wesołych Świąt

Comment

• No i wszystko przebiegło pomyślnie wielkie dzięki za pomoc.

Wesołych świąt

Comment

• Jedno pytanko.
                Po wgraniu HH pojawił się podwójny komunikat o włączonym hamulcu postojowym. Po angielsku i zaraz potem potem po polsku.
                Czy da się wyłączyć angielski komunikat??

Comment

• Tak, w opcjach HH masz ustawienie powiadomień. Musisz tam wyłączyć.

Comment

• Czy jest możliwość ustawienia HC tak aby po ponownym uruchomieniu auta na wyświetlaczu od razu wskoczyło ostatnie audio. Teraz jest tak że np. Jak słuchałem muzyki z USB to po ponownym uruchomieniu idzie muzyka z USB ale na HC muszę wcisnąć audio aby była obsługa z USB.

Comment

• Mam kolejne pytanie.. Po wgraniu HH zniknęły komunikaty graficzne (podpowiedzi) na ekranie licznika - nie mówię o ekranie multimediów.
                      Chodzi mi o komunikaty dotyczące nawigacji ..np strzałka z odległością do zakretu itp.

Czy to jest normalne? da się to jakoś włączyć? Dotyczy zarówno Google maps jak i oryginalnej nawigacji Garmin.

Comment

• Tak, w opcjach HH masz do ustawienia pokazywanie podpowiedzi na liczniku - jeśli włączysz tą opcje to działają podpowiedzi z nawigacji zainstalowanych na connect np. Waze. Jeśli zaś wyłączysz tą opcje to będą działać podpowiedzi z fabrycznej nawigacji.

Comment

• Tak jak Kolega wyżej, ale dodam, że oprócz fabrycznej nawigacji działa tylko na waze, na GM nie będzie komunikatów.

Comment

• U mnie na GM działają podpowiedzi ile zostało do sktętu.

Comment

• Wyświetlają Ci się na wyświetlaczu przed kierownicą? Masz GM odpalone przez HC czy Android Auto albo Car Play?

Comment

• Przez HC nie działają już Mapy Google, chyba że komuś się udało odpalić
                                Moja Honda
                                https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Working...
                                X