Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czyli można odinstalować i na tym samym kodzie instalować ponownie? Też obstawiam, że to u nas coś nie tak, bo radia wszyscy mają takie same, a u nas coś nie działa jak powinno.

Dodam, że system nie może być zamulony, bo jedyne apki które mam zainstalowane w binusie to Spotify i yanosik - nic więcej...

Wysłane z wykorzystaniem Tapatalka. Za literówki i błędy przepraszam...

Comment

• Można ponownie zainstalować na tym samym kodzie.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Proponuje od czasu do czasu zresetować HC (przytrzymać dłużej przycisk power na wyświetlaczu), nie kasuje to żadnych ustawień czy apek.
        Zauważyłem, że domyślne zamknięcie HC powoduje tylko uśpienie całego systemu.
        Dodatkowo jak nie korzystamy z domyślnej nawigacji to można "ubić" jej proces, bo startuje z systemem i zabiera sporo zasobów.

Comment

• Restrarty absolutnie nic nie pomagały. Wyczyszczenie cacha (aż się zdziwiłem i o tym nie pomyślałem) chyba przyniosło jakiś efekt - dzięki za radę.

Zobaczymy, bo nie testowałem dokładnie, sprawdziłem jedynie wsteczny i faktycznie zadziałał jedynie z minimalnym opóźnieniem.

Comment

• Zamieszczone przez Red_Point Zobacz posta
            Restrarty absolutnie nic nie pomagały. Wyczyszczenie cacha (aż się zdziwiłem i o tym nie pomyślałem) chyba przyniosło jakiś efekt - dzięki za radę.

Zobaczymy, bo nie testowałem dokładnie, sprawdziłem jedynie wsteczny i faktycznie zadziałał jedynie z minimalnym opóźnieniem.

A możesz mi powiedzieć jak wyczyścić cache w naszych HC?

Comment

• Musiałbym być przy radiu. Jest jednak taka opcja w HC - tam ja znalazłem, nie w opcjach fabrycznego softu.

Jak nikt nie podpowie, to sprawdzę to po powrocie do domu.

Comment

• Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                Nie zauważyłem u siebie żadnego spowolnienia kamery. Mam również zaprogramowany przycisk włączający kamerę podczas jazdy i również działa to szybko, płynnie.

Cześć, możesz podpowiedzieć jak zaprogramować przycisk do kamery podczas jazdy, z góry dzięki

Comment

• Szukaj w ustawieniach HH, można przypisać różne czynności do przycisków na kierownicy.

Comment

• Zamieszczone przez lisu Zobacz posta
                    Szukaj w ustawieniach HH, można przypisać różne czynności do przycisków na kierownicy.
                    Słabo u mnie z English , myślałem ,że dasz coś bardziej szczegółowo

Comment

• W ustawieniach HH musisz szukać czegoś typu (z tego co pamiętam) steering wheels configurator. Jest tam nawet taka ikonka kierownicy.

Jak już w to wejdziesz to wybierasz pierwsze wolne, naciskasz przycisk na kierownicy do którego chcesz przypisać funkcje i wybierasz na adiu dostępne opcje....

Jakoś tak to wygląda - z tego co pamiętam, bo nie mam akurat auta pod ręką.. [emoji6]

Comment

W ustawieniach HH musisz szukać czegoś typu (z tego co pamiętam) steering wheels configurator. Jest tam nawet taka ikonka kierownicy.

Jak już w to wejdziesz to wybierasz pierwsze wolne, naciskasz przycisk na kierownicy do którego chcesz przypisać funkcje i wybierasz na adiu dostępne opcje....

Jakoś tak to wygląda - z tego co pamiętam, bo nie mam akurat auta pod ręką.. [emoji6]

Oki dzięki , może się uda

Comment

• Usunięcie cache'a - HH > Optimization > Clear app cache

Ustawienie app pod przyciski - HH > Sterrin wheel controls and key remapping.
                          Następnie wybierasz puste add key i naciskasz lub przytrzymujesz przycisk, pod którym chcesz dodać app - lista się wyświetli.
                          Dla kamery cofania będzie toggle rear Camera.

Comment

Usunięcie cache'a - HH > Optimization > Clear app cache

Ustawienie app pod przyciski - HH > Sterrin wheel controls and key remapping.
                            Następnie wybierasz puste add key i naciskasz lub przytrzymujesz przycisk, pod którym chcesz dodać app - lista się wyświetli.
                            Dla kamery cofania będzie toggle rear Camera.

Dzięki udało się pozdrawiam

Comment

• Mam pytanie czy ktoś próbował instalować nowsze wersje waze niż ta dostępna w honda hack na HU ? Zainstalowałem najnowsza i niestety czarny ekran w miejscu mapy...
                              Last edited by rogal01; 14-11-2019, 18:35.

Comment

• Zamieszczone przez rogal01 Zobacz posta
                                Mam pytanie czy ktoś próbował instalować nowsze wersje waze niż ta dostępna w honda hack na HU ? Zainstalowałem najnowsza i niestety czarny ekran w miejscu mapy...
                                Pisałem o tym i pisałem jakie wersje testowałem i jaka ostatnia działa.

Post 354.

Last edited by Paluch; 14-11-2019, 18:53.

Comment

Working...
                                X