Nowszych nie próbowałem, choć miałem taki zamiar. Zniechęcił mnie fakt, iż po instalacji jakiejkolwiek nowej aplikacji przywraca mi pulpity do wersji domyślnej.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
oki dzięki. w wolnej chwili sprawdzę jaka najnowsza chodzi i dam znać.
a czy też musicie mieć zaznaczone w opcjach waze "odtwarzaj dźwięki przez głośnik telefonu" zeby działał dźwięk nawigacji np. podczas słuchania radia?
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaLast edited by Paluch; 10-02-2019, 20:26.
Comment
-
też mam czarny ekran (na najnowszych wersjach) i przy okazji mała ciekawostka - w trybie AA od kiedy wróciły powiadomienia na ekranie kierowcy (od Google Maps) - poprawiła się dokładność prezentacji zjazdów na rondach- teraz już się to zgadza bo wcześniej często było "mniej więcej"
Comment
-
Panowie mam pytanie apropos Waze. Czy u Was tez dziwnie wytycza trasę?
Jechałem ostatnio z nad morza i trasa proponowana przez Waze (7h 15 min) była zupełnie inna od tej Googlowej (6h 39 min). Nawet jeśli jechałem zgodnie z googlami (wymuszając zamianę Waze) to i tak przeliczenie na tą pierwszą zajmował bardzo dużo czasu. Waze przez parę ładnych km kazał mi zawrócić zanim przeliczył się na nowo.
Zdziwiony jestem o tyle, że ponoć Waze to własność Googla i chyba mapy i wyznaczanie tras powinno byc takie samo?
Comment
-
Witam
Jestem zupełnie nowym uczestnikiem forum jak również od 2 m-cy właścicielem civic x . Kompletnie się nie orientuję w systemie Connect Honda. Jedynie co mam zainstalowane, i to przy pomocy serwisu do AndroitAuto. Nawet nie wiem, czy w pełni go wykorzystuje. Czytając poniższe posty widzę , że można zainstalować Yanosika. Czy jest jakiś prosty (dodam bardzo prosty) sposób instalacji.
Ponadto , czy AndroidAuto może łączyć się przez bluetootha czy tylko przez połączenie kablem.
Z góry dziękuję za informację
POzdrawiam
Comment
-
Zamieszczone przez Wojtek_1 Zobacz postaWitaj. Dziękuję za informację. Gdzie mogę kupić Honda Hack i kto może mi to zainstalować. Jak wspomniałem wcześniej, jestem kompletnym laikiem w tych tematach.
pozdrawiam
Comment
Comment