Wszystko wyłączone tylko drzwi otwarte były więc się lampka świeciła
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czyszczenie i regulacja przepustnicy w 1.8
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamieszczone przez Marek76 Zobacz postaZe 3 razy dusiłem tak do może 600 obrotów ale tylko na sekundę może dwie
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Marek76 Zobacz postaTak, czekałem nie spadały niżej niż te 850 powiedzmy, no to przydusiłem go raz, za jakiś czas znowu
Comment
-
na chwilę wystarczy zeby nauka się rozpoczęła i później nic nie ruszać. Niestety nie widać w delphim czy nauka jest w trakcie czy nie. Hds pokazuje taką informację ale w niczym innym nie pomoże.
Comment
-
Ja to próbowałem jeszcze tak. Przejechałem się wcześniej autem tak żeby je rozgrzać i nie stać pod blokiem na biegu jałowym przez 30min. Wyłączyłem silnik, przekręciłem kluczyk, wykasowałem HDs-em wszystko wg instrukcji, wyłączyłem wszystkie odbiorniki, światła (z zapalonymi nie chciało się ustawić), poczekałem aż parametr w HDs przeskoczy na nauczanie i po paru minutach udało się, nauczanie zakończone.
Comment
-
Może lepiej właśnie po nagrzaniu skasować dane i wtedy uczyć niż startować od zera. Ja mam problem z tym parametrem TP bo delphim nie wyzeruje ale skoro można go zostawić to będę próbował.
I jeszcze zasadnicze pytanie - czy załączanie się co chwile wentylatora na rozgrzanym silniku nie wpływa/ przerywa nauczania?Last edited by Marek76; 26-06-2020, 20:58.
Comment
-
Zamieszczone przez Marek76 Zobacz postaPanowie 3 tygodnie i jest kabel z chin, tylko jaki program do tego bo ten na płytce jest nieużyteczny.
Comment
Comment