Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Emulator zmieniarki CD AUX - XcarLink, Yatour

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• A czy ktos z Was montowal lub ma jakies info odnosnie samego kabla Jack? Mi zalezy glownie na muzyce z tel.
    Kilka stron wczesniej bylo zdjecie, z jednej strony Jack a z drugiej wtyczka do radia.

Comment

• Ja mam XcarLinka z podłączony do niego Jack. Działa to z moim tunerem DVD-T bardzo dobrze.
      Znajomy ściągnął z Chin kabelek Radio Honda->Jack, ale ustrojstwo nie działało.
      Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

• Zamieszczone przez michal_s Zobacz posta
        Ostatecznie Yatour czy Xcarlink ? Xcarlink ma chyba bardziej dopracowany moduł BT (odbieranie tel przyciskiem na kierownicy, nie mogę znaleźć nigdzie czy yatour to potrafi).
        Mam yatoura, ale jakoś nie było okazji sprawdzić w praktyce odbierania połączeń z kierownicy. Wg specyfikacji można odebrać połączenie (krótkie naciśnięcie przycisku >>), jak i je odrzucić (dłuższe przytrzymanie przycisku >>). Mogę to sprawdzić, jeżeli bardzo Ci zależy. Poza tym, zawsze możesz dokupić i chińczyka dedykowany pilot na kablu.

Comment

• Zamieszczone przez fezz Zobacz posta
          Mam yatoura, ale jakoś nie było okazji sprawdzić w praktyce odbierania połączeń z kierownicy. Wg specyfikacji można odebrać połączenie (krótkie naciśnięcie przycisku >>), jak i je odrzucić (dłuższe przytrzymanie przycisku >>). Mogę to sprawdzić, jeżeli bardzo Ci zależy. Poza tym, zawsze możesz dokupić i chińczyka dedykowany pilot na kablu.
          No można ale ja tam wolałem kupić emulator BTA BLUETOOTH https://allegro.pl/nowosc-zmieniarka...716391944.html
          Telefon mam zawsze przy sobie i można puścić co tylko chcemy a wgrywanie na usb to czasochłonne i monotonna operacja
          Na BTA BLUETOOTH wszystko działa na kierownicy mogę zmienić muzykę jak i stacje radiowe np openfm ,Spotify nie dotykając telefonu telefon od razu mi widzi po przekręceniu kluczyka i działa to błyskawicznie i serdecznie polecam :]
          Tylko uwaga tam jest wejście usb ale tylko do ładowania tel
          Oczywiście standard to aux ale nic nie pozmieniacie w kierownicy

Comment

• Orientuje sie ktos, czy ten "Y Kabel" ma w sobie cos, poza rozdzieleniem jednego gniazda na 2?
            Atrape takiego kabla idzie sobie samemu zrobic bez kostek, wtedy moze pojawi sie fonia w mojej Hondzie.

Comment

• Nie kojarzę by było tam coś więcej.
              Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

• Czyli teoretycznie od kostki z Navi mozna wpiac te 3 kabelki do kostki zmieniarki w te same mejsca i powinien pojawic sie dzwiek.
                Z tego co wypatrzylem 2 przewody sie pokrywaja, jeden jest "luzny" w kostce od Navi.

Zamieszczone przez nosek5
                Czyli teoretycznie od kostki z Navi mozna wpiac te 3 kabelki do kostki zmieniarki w te same mejsca i powinien pojawic sie dzwiek.
                Z tego co wypatrzylem 2 przewody sie pokrywaja, jeden jest "luzny" w kostce od Navi.
                Edit.
                Dziala.
                Wystarczy z kostki zmieniarki wyprowadzic 3 kabelki

I wpiac je w odpowiadajace im miejsca w kostce od navi.

Mam problem z zakloceniami od alternatora, ktos wie co i gdzie trzeba "zmasowac"? Kiedys tak mialem na innym radiu w innym aucie, po zmasowaniu ustal.
                Last edited by Butler; 11-01-2017, 07:46. Powód: łączymy posty a nie piszemy jeden pod drugim

Comment

• Super, wiele osób się ucieszy bo ten "Y -Cable" ma trochę wysoką cenę. Samemu sobie można zmajstrować to ustrojstwo... Szkoda że sam o tym nie pomyślałem, z drugiej strony kupiłem ten rozdzielacz w dobrej cenie.

Comment

• Orientuje się ktoś czy ten y cable można dostać gdzieś na allegro lub w innym serwisie ? Chodzi mi o to żeby nie trzeba było go zamawiać z zagranicy, tylko kupić tutaj w kraju.

Comment

• Tu masz https://sklephadron.pl/akcesoria/334...-do-hondy.html

Comment

• Dzięki wielkie kolego

Comment

• A czemu nie zaoszczedzic 60 zl, robiac ten "kabel" po mojemu? Raptem 3 kabelki wpiac do wtyczki zmieniarki i do odpowiadajacym im pinom w wstyczce z Navi.

Comment

• U chińczyka do kupienia za ok 33 zł link
                            Kupiłem, zamontowałem, działa.

Comment

• Ufo hatchback 5d 2007r. 1.8l benzyna bez navi. Znalazłem na ebayu coś, co pozwala na podłączenie pendrive/auxa i chciałem się zapytać czy będzie to działało z moim autem?

Ewentualnie coś takiego https://www.ebay.com/itm/Wireless-Bl...VV2Jbx&vxp=mtr

A jeśli da się to podłączyć i będzie działać, to jak to zrobić?

Comment

• Witam, może i ja podepne się pod temat. Jakiś rok temu znajomy elektryk chciał mi podłączyć jakieś ustrojstwo żebym mógł puszczać muzykę z pendrive ale ...poległ bo jak stwierdził, moje radio nie współpracuje. I teraz pytanie, jeśli zakładając mam nieaktywny aux w radiu to wiecie może jak go ożywić? A może po prostu elektryk kupił zmieniarkę nie pod hondę??? Ale kto to wie. Najgorsze że facet wyjechał za granicę i nie mam z nim kontaktu. Kupiłbym sobie taki zestaw jak ten np: https://allegro.pl/nowosc-zmieniarka...716391944.html
                                i cieszył się rozmowami bluetooth tylko czy to moje nieszczęsne radio zadziała? No i jeszcze problem taki że podobno usb jest w tej zmieniarce tylko do ładowania? Bo nie widzę wejścia na karty SD to jak odtwarzać muzę???

Comment

Working...
                                X