Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Emulator zmieniarki CD AUX - XcarLink, Yatour

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

u mnie akurat nawet nie pokazuje folderów nie mogę się przełączyć lub nie wiem jak

Comment

Z tym jest taki problem, że tylko nie które pendrive działają, a który zadziała to loteria. Możesz szukać albo olać.

Comment

Orientuje sie ktos moze czy przy uzyciu emulatora xcarlink jest jakas opcja zeby na ekranie nawigacji wyswietlac utwory jak to jest podczas uzywania plyty w radiu ?

Comment

Ja od 2 tygodni używamy xcarlinka (marki xcarlink) i wszystko działa jak należy. Na poczatku sformatowałem pendrive, a do umieszczenia plików na pendrive użyłem programu "Car MP3 Organizer" który polecał sprzedający (program tworzy foldery o nazwie odpowiadającej nr płyty (czyli CD01, itd.), a piosenki zmienia nazwę na nr piosenki i nazwę płyty czyli np. "0014CD01" (czternasta piosenka z płyty pierwszej).

Z tego co wiem radio w hondzie nie obsługuje wyświetlania nazw utworów ze zmieniarki, przez co nie da się wyświetlić nazw utworów i nie jest to wina xcarlinka, a wina budowy radia w naszych autach.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Comment

No wlasnie mialem nadzieje ze jednak jest inaczej a nie wiedzialem ze nie wyswietla utworow ze zmieniarki bo takowej nie posiadam
            Nawet wersja pod Ipoda niestety nie wyswietla na navi nic wiecej oprocz - EXTENSION.

Comment

Witajcie , zainstalowalem yatour'a w hondzie i chcialem Was zapytac czy takze macie cichszy dzwiek niz z CD? Wszystko jest jakby przytlumione (basy, tony wysokie) Dzieki z gory za odpowiedzi.

honor 7 ®

zapraszam do regulaminu forum
              Last edited by Butler; 02-03-2016, 21:49. Powód: uwaga moderatora

Comment

U mnie (xcarlink) jest identycznie jak z płyty.
                Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

U mnie tak samo dźwięk jak z płyty

Comment

U mnie na xcarlink jest identycznie jak z CD

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Comment

Zamieszczone przez wozmar Zobacz posta
                      Z tego co wiem radio w hondzie nie obsługuje wyświetlania nazw utworów ze zmieniarki, przez co nie da się wyświetlić nazw utworów i nie jest to wina xcarlinka, a wina budowy radia w naszych autach.
                      Dziwne, bo u mnie czyta ID3 z empetrojek w oryginalnej zmieniarce...

Comment

oryginalna zmieniarka??

Comment

U mnie z plyty wlozonej do cd w radio z nagranymi mp3 wyswietlalo tagi, natomiast zwyjlej zmieniarki na cd nie mam, ale wszystkie źródła w internecie na jakie się natknąłem mówią że nie obsługuje radio tagów ze zmieniarek.

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Comment

Wyjście AUX w Hondzie przed liftem?

Cześć,
                            chciałbym zamontować wyjście aux w moim civicu. Przeczytałem mnóstwo wątków na ten temat i sprawa nie jest dla mnie do końca jasna, dlatego chcę zapytać was o pomoc.
                            Mianowicie zależy mi jedynie na wyjściu aux - zwykłym jacku, który podepnę do telefonu (Samsung, nie iPod) i będę nadawał muzyczkę przez radio. Dobrze byłoby gdyby radio czytało nazwy plików itp. ale nie jest to konieczne. (Chociaż może miniusb zamiast jacka byłoby lepsze?)
                            Na rynku jest pierdyliard urządzeń i kabelków i sam już nie wiem co kupić i jak zamontować, żeby działało.
                            Mam auto z 2008, Type S ale chyba przed liftem, bo w schowku przed podłokietnikiem nie mam żadnych wejść/wyjść. Auto jest bez navi. środek (radio) dokładnie taki: https://preview.netcarshow.com/Honda...006-800-07.jpg

Poradźcie proszę co kupić, żeby jak najtańszym i najprostszym sposobem puszczać muzyczkę z telefonu

Comment

Po pierwsze to nie zakładaj nowego tematu jeśli już taki istnieje - defragmentujesz zasoby forum w ten sposób - przeniosłem we właściwe miejsce.
                              Wszystko masz wcześniej opisane... Ale po krótce:
                              Niezawodnym sposobem na AUX w przedlifice to emulator zmieniarki XcarLink lib Yatour - dedykowane do Hondy VIIIgen oczywiście.
                              Mają one wyjścia na kartę pamięci, USB (sterowanie plikami z kierownicy i radia) i Line in na Jack'a. Niektóre mają opcję podłączenia urządzeń poprzez Bluetooth.
                              Nie ma opcji by czytało nazwy plików.
                              Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły

Comment

Czy ktos mi powie jak umiescic yatour'a żeby nie trzeba było wiercic dziury w schowku lub podłokietniku?? W accord 7 miałem bezproblemowo przezłożyłem do schowka a w civicu nie ma w schowku zadnej "dziury" od góry jak w accordzie .
                                Ps offtop jakosc wykonczenia mankamenty itp strasznie odbiegaja od accorda...

Comment

Working...
                                X