Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wsze 3.9.9 + Janosik w tle i nie ma co kombinować. Działa najlepiej

Comment

• Zgadza się, ta kombinacja na chwilę obecną jest najlepsza. Po instalacji tych najnowszych waze zawsze tego samego dnia wracałem do tej 3.9.9

Comment

• A GM nie wypada lepiej od Waze?

Comment

• GM u mnie nie działa płynnie i przez to nie używam. Przeskakujace manewry itd.
          No i Waze nawet w wersji 3.9.9 lepiej ogarnia korki niż stary GM. Codziennie jeżdżę z nim do pracy i jest elegancko.
          Last edited by kristofer55; 24-03-2017, 20:41.

Comment

• Czy ktoś może próbował jakiejś aplikacji używającej kamery? Czy w systemie jest widoczna któraś z kamer?

Comment

• Ostatnimi czasy bardzo często Connect gubi mi połączenie bluetooth z telefonem (a po chwili przywraca). Ktoś ma jakieś pomysły?

Drugi problem to Spotify. Po wejściu w aplikację i odczekaniu kilku sekund samoistnie się wyłącza. Miał ktoś coś takiego?

Comment

• Działanie Systemu Honda Connect (+)

Panowie czytam ten temat ale jestem zielony co do komputerow etc ... czy jest ktoś w stanie napisac instrukcje krok po kroku co zrobic by wgrac apki ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

• Zamieszczone przez Jacazawisza Zobacz posta
                  Panowie czytam ten temat ale jestem zielony co do komputerow etc ... czy jest ktoś w stanie napisac instrukcje krok po kroku co zrobic by wgrac apki ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
                  A tutaj jest niezrozumiale napisane?
                  UWAGA!!! WSZYSTKIE czynności, jakie wykonujecie na bazie zamieszczonych tu porad, robicie wyłącznie na własną odpowiedzialność ze świadomością, że nie są one autoryzowane przez producenta urządzenia/auta i mogą się różnie skończyć!!! Wraz z przełomem XDA Forum w sprawie naszych OEM ICE - patrz: https://www.civicforum.pl/showthread.php/40930-System-Honda-Connect-%28-%29?p=298627#post298627 otwieram tutaj listę polecanych aplikacji, które działają z Connect (+) oraz spróbuję na bieżąco w

Comment

• Dobra, Panowie! Poddaję się i proszę o pomoc. Czytam od kilku dni ten wątek i próbuję ogarnąć mojego Conecta+. Wgrałam Honda Premission bezpośrednio ze strony cmdriod. Później wgrałam Chrome i YouTube. Udało mi się odblokować te dwie apki tak, żeby działały w czasie jazdy, ale mam problem z dźwiękiem. Dochodzi on mianowicie tylko z prawych drzwi Dzisiaj ponownie kombinowałam z ustawieniami i teraz CD i radio nie wyłącza się kiedy uruchamiam np Youtube z poziomu przeglądarki Chrome. Apkę YouTube Paraphone póki co wywaliłam, żeby ogarniać to może pojedyńczo. Jakie ustawienia wrzucić do tego Chrome, żeby to grało na wszystkie głośniki i po zmianie ustawień powinnam robić jakiś reset?

Comment

• Zamieszczone przez magda2015 Zobacz posta
                      Dzisiaj ponownie kombinowałam z ustawieniami i teraz CD i radio nie wyłącza się kiedy uruchamiam np Youtube z poziomu przeglądarki Chrome.
                      W tym przypadku wydaje mi się, że musi być tylko jedno źródło dźwięku, bo jakby to było gdyby grało radio i np. YouTube? A stosowałaś ustawienia dla YouTube jako multimedia?
                      Ustawienia dla Chrome i innych aplikacji masz tutaj https://www.cmdroid.com/documentacao...Parametros.pdf
                      Last edited by Paweł_NO; 10-04-2017, 14:42.

>>> Mój Tourer <<<

Comment

• No, właśnie kiedy mam odpalone CD i odpalam YouTube przez Chrome to gra jedno i drugie, dwie piosenki. Dzięki za za podpowiedź z ustawieniami. Jutro będę kombinowała dalej.

Edit: rozpoczęłam wszystko od nowa. Skasowałam na początek blokadę uprawnień w czasie jazdy przez Power + Menu + Jasność, następnie zainstalowałam ponownie Honda Premission, później ze strony cmdroid ściągnęłam i zainstalowałam YouTube i Chrome. Żadnych ustawień nie zmianiałam w tych apkach i gra jak powinno na wszystkie głośniki wyłączając przy uruchamianiu wcześniej grające CD. Tylko teraz wywala mi zainstalowane apki przy wbijaniu wstecznego...
                        Last edited by magda2015; 10-04-2017, 22:39.

Comment

• Próbował ktoś wersji
                          Google Maps 9.42.3 APK (Android: 2.2 and up, Updated: January 12, 2017)
                          ?
                          Powinno to u nas działać
                          Download Google Maps Latest Version APK File v25.23.04.765881323 (Free Travel & Local App for Android)

GM.JPG
                          Last edited by roar; 11-04-2017, 10:56.

Comment

• Zamieszczone przez roar Zobacz posta
                            Próbował ktoś wersji
                            Google Maps 9.42.3 APK (Android: 2.2 and up, Updated: January 12, 2017)
                            ?
                            Powinno to u nas działać
                            Download Google Maps Latest Version APK File v25.23.04.765881323 (Free Travel & Local App for Android)

[ATTACH=CONFIG]34440[/ATTACH]
                            Wydaje mi się ,że źle na stronie jest oznaczone. Na innych stronach jest informacja że od wersji 4.3.

Ale zawsze można przetestować

Comment

• Póki co nie udało się zainstalować, C nie widzi pliku pomimo dobrej nazwy.
                              Natomiast najnowszy WAZE 4.22.1.0 działa najszybciej z wersji, które do tej pory miałem. Ponad godzina po Warszawie i żadnej zawiechy.

Comment

• Daj znać za kilka dni czy nie zawiesza :-).

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
                                X