Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• wszystko pozmienialem jak ksiazka pisze.
    Trzeba miec plik z rc6, da się z netu poszukać, ja nawet gdzieś na kompie mam, ale nie jestem pewny na 100%

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
    Last edited by Krokiew; 25-10-2019, 17:58.
    MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

• Ja rownież,wszystko robione jak trzeba,pare dni temu normalnie instalowalem apki yeraz nie moge nic zainstalowac

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Comment

• a jaki jest komunikat przy próbie instalacji w conecie

Comment

• Zamieszczone przez chawel2 Zobacz posta
          Ja rownież,wszystko robione jak trzeba,pare dni temu normalnie instalowalem apki yeraz nie moge nic zainstalowac

Spr pamięć connecta, tez możesz nie zainstalować jak nie masz odpowiedniej ilości wolnej pamięci.

Comment

• Nie ma komunikatu,jest szry napis zainstaluj,wczesniej był biały i instalował odrazu po nacisnięciu

Comment

• może trzeba zresetować do ustawień fabrycznych i ponownie instalować apki

Comment

• Zamieszczone przez dariusz77 Zobacz posta
                może trzeba zresetować do ustawień fabrycznych i ponownie instalować apki
                majac rc7 jak przywrocisz ustawienia fabryczne to nie bedziesz.mial apk i dodatkowo nic nie zainstalujesz i wtedy konieczne jest upgreid do rc6

Comment

• sprawdź jeszcze raz czy jest prawidłowa nazwa apki bo to jest najważniejsze

Comment

• Zresetowałem do ustawień fabrycznych,pozwoliłem na instalowanie ze źródeł nieznanych i nic mi nie pomogło

Comment

• Zamieszczone przez Krokiew Zobacz posta
                      majac rc7 jak przywrocisz ustawienia fabryczne to nie bedziesz.mial apk i dodatkowo nic nie zainstalujesz i wtedy konieczne jest upgreid do rc6

A jak moge zrobić ten upgrade do rc6?

Comment

• wrzucasz rc6 na pendrive, wsadzasz do pierwszego gniazda w podlokietniku liczac od strony pasazera i.... dalej juz nie pamietam... ale mam w domu opsane co i jak. A w domu bede okolo 22 dzis. jak bede mial sile jescze to spr bo i tak będę musiał. Albo poszukaj gdzies to na forum jest, co i jak w którymś z tematów o connecie... Ale mi sie nie chce szukac( szybciej znajdsies czytajac od konca posty) lub w google poszukaj.

Comment

wrzucasz rc6 na pendrive, wsadzasz do pierwszego gniazda w podlokietniku liczac od strony pasazera i.... dalej juz nie pamietam... ale mam w domu opsane co i jak. A w domu bede okolo 22 dzis. jak bede mial sile jescze to spr bo i tak będę musiał. Albo poszukaj gdzies to na forum jest, co i jak w którymś z tematów o connecie... Ale mi sie nie chce szukac( szybciej znajdsies czytajac od konca posty) lub w google poszukaj.

Jak to zrobić już wiem,tylko skąd wziąć rc6?

Comment

• RC6 instaluje sie dokladnie wedlug tej instrukcji

Następnie na sformatowany pendrive FAT32 wrzuciłem plik
                            Przy odpalonym samochodzie, albo dobrze naładowanym akumulatorze i uruchomionym Connecie wpinam pendriva i naciskam jednocześnie przyciski Power + jasno/ciemno. System uruchomił się ponownie i wystartowało pobieranie
                            Wyskoczyło okienko, że update został wykonany, odłączyłem pendrive i nacisnąłem "contiune"

Pisałem ze mam RC7... mam RC8. Wszystkie wersje instaluje sie wg tej instrukcji. RC6 wazy ponad 750mb

Comment

RC6 instaluje sie dokladnie wedlug tej instrukcji

Następnie na sformatowany pendrive FAT32 wrzuciłem plik
                              Przy odpalonym samochodzie, albo dobrze naładowanym akumulatorze i uruchomionym Connecie wpinam pendriva i naciskam jednocześnie przyciski Power + jasno/ciemno. System uruchomił się ponownie i wystartowało pobieranie
                              Wyskoczyło okienko, że update został wykonany, odłączyłem pendrive i nacisnąłem "contiune"

Pisałem ze mam RC7... mam RC8. Wszystkie wersje instaluje sie wg tej instrukcji. RC6 wazy ponad 750mb
                              A skad pobrac rc6?

Comment

• ja szukałem w neecie i znalałem, link z ktroego sciagnłem wygasl

Comment

Working...
                                X