Ale Nova Launcher chyba nie pozwoli na zabawę z uprawnieniami aplikacji...?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
-
Nie miałem jeszcze czasu, żeby poeksperymentować ale mam do bardziej doświadczonych pytanie:
audio i kamera cofania wyłącza aplikację - a połączenie telefoniczne odebrane po BT przez HondaConnect? Też wywala aplikację?był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
-
Zakładałbym, że mechanizm jest podobny przy BT i raczej wywali apki. Ale userzy XDA Forum widzę ostro pracują nad uprawnieniami apek w Connect, także mam cichą nadzieję, że się do tego dobiorą nawet bez roota...Last edited by Alix; 16-05-2016, 21:29.............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Jak wiesz jak to zrobić to próbuj i daj znać............................C I V I C
.
.
Comment
-
Czy mógłby ktoś łopatologicznie opisać:
- skąd i jak pobrać przefiltrowane apki na odpowiedniej wersji androida?
Rozumiem, że dalej zapisujemy pliki .apk na usb i instalujemy w samochodzie? (trzeba wybrać możliwość instalowania aplikacji z innych źródeł)
Należy mi wybaczyć, ale jeśli chodzi o sklep / całego androida jestem kompletnie na bakier, całe życie na jabłku.
Comment
-
A... nie mówiłemTrzeba pokochać 4.0.4. to jest ostatnia wersja na otwartej licencji czy jak to tam prawidłowo brzmi, w której mają prawo grzebać ile chcą.
Zamieszczone przez shredded Zobacz postaCzy mógłby ktoś łopatologicznie opisaćLast edited by Alix; 17-05-2016, 09:54.............................C I V I C
.
.
Comment
-
VSP ogarnijcie, cała reszta jest wtórna... dzisiaj znowu zresetowałem sobie Connecta kombinacją na 2 zamiast na 3 palce... jak kurde nie mam do tego cierpliwościLast edited by Alix; 17-05-2016, 13:16.............................C I V I C
.
.
Comment
-
Udało mi się znaleźć doskonale dogadujący się z Connectem player - co prawda wcześniej już instalowałem BS Playera i to od razu dedykowanego kodekami do ARMv7 naszej Tegry3, ale to nie działało... najwyraźniej przekombinowałem, bo jak zainstalowałem najzwyklejszego BS Player Free z apkpure.com/GoogleStore to... wszystko poszło i to nawet hardwarowo najwyrażniej bo żadnego laga nawet w 720p. nawet przewijanie jest natychmiastowe i... poprawił się o dziwo nawet dźwiękTo mnie natchnęło... teraz czas na sprawdzenie potencjału Connecta dla mnie starego audiofila
Czyli spróbuję Neutrona z oversamplingiem i lepszymi algorytmami audio żeby zobaczyć czy Connect zostanie u mnie czy nie
BTW ciekawe jakiej klasy DAC siedzi w tym zwierzaku...?
uploadfromtaptalk1463483699042.jpgLast edited by Alix; 17-05-2016, 13:17.............................C I V I C
.
.
Comment
-
Ja u siebie zrobiłem taką konfigurację:
Odtwarzacz muzyki - AIMP - działa w tle
Odtwarzacz video - BS Player Free < faktycznie działa szybko, bez problemu filmy po 5GB dźwiga
Odtwarzacz radia interneowego - OpenFM
Nawigacja - MapyGoogle < tylko szkoda że wersja pod Androida 4.0.4 nie ma opcji omijania korków
Nawigacja2 - Waze < na razie tylko zainstalowałem nie testowałem, ale dużo waży appka, może ją zawieszać - do testów
Comment
Comment