Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Napisałeś w jednej wypowiedzi więcej konkretów, niż zawiera obecnie całe civinfo.com porozrzucane po wszystkich tematach w kwestii odblokowania Connecta, szacunek

Jak znajdę czes i pozbieram graty prawdopodobnie za miesiąc-dwa będę demontował Connecta, dopiero wtedy będę mógł załączyć foty "od tyłu"... chyba że ktoś już demontował?
    ............................C I V I C
    .. generacje . wersje usportowione ..silniki
    . .
    Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Jak się nikt nie znajdzie to cóż, nie zostanie nic innego niż albo poszukać dobrodusznego mechanika mającego else i mogącego pokazać jak rozebrać to ustrojstwo żeby niczego nie zepsuć, lub pójść na całego i ponieść ryzyko dla dobra ogólnego Tak czy inaczej szacun dla Hondy że tak zabezpieczyła system (bo nikt się tam nie dostanie ), no i nagana dla Hondy że tak zabezpieczyła system ^^
      Moja radosna twórczość

Comment

• Fakt jak na androida który z założenia jest "dostępny" to tu się napocili żeby go zabezpieczyć...
        . .
        Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Fotki od Grzegorz K z civicklub.pl

24224344032697341285.jpg

10444988427100164922.jpg

Comment

• Ale namieszane Fujitsu made in Spain? Uff jakiegoś oczywistego łącza diagnostycznego/USB to ja tu nie widzę
            . .

Comment

• Złącza nie widać ale wydaje mi się że ktoś gdzieś kostkę pokazywał do połączenia na jakimś forum.

Jeszcze swoją drogą to wygląda trochę inaczej niż się spodziewałem bo ta część o której myślałem miała tylko taśmę wchodząca do środka a reszta wydawała się płaska po weryfikacji organoleptycznej
              Last edited by s7474; 08-03-2016, 00:07.
              Moja radosna twórczość

Comment

• Zobacz na YouTube pod tym haslem "Honda City/Jazz/FIT - PAPAGO Gps navigation interface (AL560)" .Jest filmik z demontazem z Hondy Jazz i nastepnie montaz modulu do nawigacji.Na nalepce widac ze jest to Honda Connect ale model Mitsubishi.Moze sa rozne modele.
                pozdrawiam

Comment

• To jest troszkę inny model ale zapewne całość jest podobna Nie planowałem do tego stopnia wyjmować nawigacji bo boję się że połamię zatrzaski i nici będą z gwarancji :/ Pewnie w przyszłym tygodniu będę jechał na przegląd to może trafię na jakiegoś ludzkiego serwisanta który będzie w stanie coś pokazać
                  Moja radosna twórczość

Comment

• Jest gdzieś lista kompatybilnych telefonów do mirrorlinka w connecie? Wczoraj bawiłem się galaxy S5 i miałem błąd. Jak okaże się, że trzeba kupować telefon za 2 tys. żeby działała ta funkcja to coraz bardziej będę się zastanawiał nad wymianą tego badziewia.
                    Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Był gdzieś temat o tym, że praktycznie nic nie działa, udało się połączyć chyba tylko jakieś 2 starsze telefony, możliwe, że to było S3 i któraś Z-tka, ale nie jestem do końca pewny, a na telefonie nie chce mi się szukać ;p

Comment

• Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta
                        Jest gdzieś lista kompatybilnych telefonów do mirrorlinka w connecie? Wczoraj bawiłem się galaxy S5 i miałem błąd. Jak okaże się, że trzeba kupować telefon za 2 tys. żeby działała ta funkcja to coraz bardziej będę się zastanawiał nad wymianą tego badziewia.
                        Jest tutaj: https://www.mirrorlink.com/phones ja mam jeden z tych telefonów jednak dochodzi jeszcze wersja oprogramowania z najnowszym Androidem też nie działa

Comment

• Ta lista to niestety o kant d... ktoś robił tu na forum listę tel, które sprawdził z Connect..

Comment

• Dokładnie, na liście jest S5, a mój S5 nie łączy się z tym czymś. Jak oni mogli takiego babola wypuścić.
                            Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Tak samo mój G4. Myślę, że to kwestia przestarzałego andka i pewnie z nowszymi nie chce się łączyć. Gdzieś czytałem, że komuś działało z jakimś tel, ale zrobił upgrade systemu w tel, bo mu wyskoczyła i przestało działać..

Comment

• Gdzie się takie rzeczy zgłasza? Mają jakąś główną siedzibę w PL? Złóżmy jakąś zbiorową reklamację na ten sprzęt i może wtedy pójdą po rozum do głowy i zrobią aktualizację. Jak mają z tym problem to chińczycy są doposażeni i takiego andka mają w malutkim paluszku u nogi.
                                Civic 1.5T

Varadero

Comment

Working...
                                X