Dla mnie ten tył szczególnie ładny i te dwie rury po środku, wygląd sugeruje moc i dym a w pod maską być może litrowy silnik z trzema cylindrami - takie czasy i na to nie ma rady.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
10th gen Civic 2016
Collapse
X
-
Mi się podoba z przodu, z tylu trochę mi przypomina BMW 1er hatchback tylko z bardziej pochylona szyba, jest OK i niebanalnie. Wreszcie bedzie turbobenzyna ok. 200KM ktorej tak brakowalo, a ktora idealnie wpasowuje mi sie w image modelu. Ciekawy jestem wnetrza i mam nadzieję ze tradycyjnie hatchback otrzyma inne, nad którym designer trochę bardziej sie pochyli, bo to dla mnie jedyna słabsza niz dotąd cześć w sedanie...............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Fajnie ze rezygnuja tych plastikowych otoczek nadkoli. Auto bardziej prestizowo i elegancko bez tego wyglada (tak jak ta wersja specjalna 9gen X)
Zamaskowany model ma 4 klasyczne klamki a nie jak ta wizualizacja 2 ukryte jak w 8/9 gen...Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F
Comment
-
Wizualizacja wygląda na raczej już auto produkcyjne. Być może "muł testowy" miał jeszcze tylne drzwi z sedana. Tak czy owak tylne drzwi stały się teraz na tyle duże, że sam już nie wiem czy lepiej żeby dalej udawało 3D z tymi klamkami czy nie...............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
No bo tam to jest coś, turbobenzyna, szczególnie w autach budżetowych to nie oczywiste jak w EU.............................C I V I C
.
.
Comment
-
No to musi być i TourerBANG!
Co prawda to wciąż wizja, a nie finalny projekt, ale patrząc na sedana i htb - całkiem realna.
Civic Wagon2logo.pngZałączone plikiLast edited by libidinously; 01-03-2016, 00:26.
Comment
-
W kapitaliźmie wszyscy gotowi są zawsze na najgorsze, u nas na najlepsze.
Aerodeck
Civic 4D
Accord Aerodeck
Comment
-
Last edited by luzny41; 01-03-2016, 10:32.
Comment
Comment