Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dowcipy, zarciki.....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się:
    - Piłeś coś chłopcze? Bo coś mi wyglądasz podejrzanie!
    - Nie!
    - Hmm alkomat mamy zepsuty więc nie możemy sprawdzić czy czegoś nie dziabnąłeś, więc zadam ci pytanie jako test. Jak odpowiesz prawidłowo to cie puścimy.
    - Spoko.
    - Pierwsze pytanie. Jedziesz droga i widzisz dwa światła z naprzeciwka, co to może być?
    - No samochód, nie?
    - No tak, ale jaki? Audi, mercedes czy seat? No widzę ze chyba oblejesz test młodzieńcze! Dam ci szansę i zadam jeszcze jedno pytanie.
    - Jedziesz drogą i widzisz jedno światło z naprzeciwka, co to jest?
    - No wiadomo że motor!
    - Eee, ale jaki? Suzuki, honda, czy kawasaki? No nic chłopcze oblałeś test.
    Koleś wkurwił się nieziemsko, pomyślał chwile i nawija do gliniarza:
    - Panie władzo, a czy ja mogę zadać pytanie?
    - A no wal śmiało młody człowieku.
    - Na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce, z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzymuje TIR-a. Kto to jest?
    - No wiadomo, że kurwa!
    - No tak. Ale kto? Twoja matka, żona, czy córka?

----------

Pewien arabski szejk pilnie potrzebował transfuzji. Niestety - miał niezwykle rzadką grupę krwi. Dawcę znaleziono - okazał się nim być pewien Żyd.
    Zgodził się na przetoczenie krwi. Po zabiegu szejk z wdzięczności podarował mu ogromny dom i wspaniały samochód.
    Minął pewien czas - szejk znów potrzebował transfuzji, więc od razu wezwano tego samego dawcę, który z radością zgodził się na pobranie krwi.
    Po zabiegu szejk podarował mu pudełko ciastek. Żyd zdziwiony:
    - Ale poprzednim razem dostałem od ciebie dom i samochód!?...
    Na co szejk:
    - Wiesz, żydowska krew...
    Honda Civic 1.8 i-VTEC 4D

Comment

• Maliniak zawsze przechwalał się kumplom z pracy, jaki to z niego światowy człowiek. Popisywał się, że zna różnych sławnych ludzi. Nikt mu oczywiście nie wierzył, ale pewnego razu przyjechał do ich zakładu Wałęsa. Idzie przez teren fabryki, aż tu nagle zobaczył Maliniaka. Zamachał do niego, wyciskali się, wycałowali. Potem zamknęli się w pokoju i obalili parę piw. Chłopaków trochę to zbiło z tropu, ale dalej nie wierzą we wszystko, co gada Maliniak.
      Pewnego razu, do Polski przyjechał Clinton. Wszyscy stoją na ulicy, machają chorągiewkami. Jedzie samochód Clintona i nagle zatrzymuje się. Wysiada Bill i Hilary, podchodzą do Maliniaka, ciskają się jak starzy znajomi, wspominają jakie stare dzieje, w końcu zapraszają go do limuzyny i odjeżdżają na bankiet. No to już zupełnie przyłamało kumpli Maliniaka, ale dalej nie do końca mu wierzą.
      Aż pewnego razu pojechali wszyscy z wycieczką do Rzymu, zobaczyć Papieża. Stoją na placu Świętego Piotra i nagle Maliniak mówi.
      - Ciągle mi nie wierzycie, to ja wam pokażę. Za chwilę wyjdę razem z Papieżem na balkon, pobłogosławi tłum na placu.
      - Eeee, zalewasz Maliniak.
      - No to zobaczycie...
      I faktycznie poszedł gdzie, a za chwilę patrzą, a na balkonie pojawia się Papież i Maliniak. To już całkiem ich zgasiło, stoją i nic nie mówią. W pewnej chwili podchodzi do nich wycieczka Arabów i przewodnik pyta łamaną angielszczyzna:
      - Excuse me, panowie, czy moglybyszcie nam powiedzecz, czo to za faczet w białym kitlu sztoi na balkonie z Maliniakiem?

Comment

• Facet wchodzi do knajpy i widzi swojego kumpla, który siedzi przy barze mocno przygnębiony. Podchodzi więc do niego i pyta, w czym rzecz.
        - Pamiętasz tę śliczną dziewczynę ode mnie z pracy, z którą chciałem się umówić, ale nie mogłem nawet do niej podejść, bo za każdym razem, kiedy ją widziałem, to mi stawał?
        - No pamiętam.
        - W końcu zebrałem się na odwagę i poprosiłem, żeby się ze mna umówiła. I ona się zgodziła.
        - Super! To kiedy randka?
        - Byliśmy umówieni dziś wieczorem. Ale bałem się, że znów mi stanie. Więc przykleiłem go sobie plastrem do nogi, żeby w razie czego nie było widać.
        - No i dobrze! Gdzie problem?
        - Poszedłem do niej, zadzwoniłem, a ona otworzyła w takiej cieniutkiej, przezroczystej sukience...
        - No i...?!
        - Kopnąłem ją w twarz...

Comment

• Czym się różni poska galerianka od chińskiej ?
          Polska mówi : kup mi bluzkę i buty to ci zrobie loda
          chińska mówi : kup mi loda to zrobie ci buty i bluzke..............

Comment

• Przetłumaczone z niemieckiej strony, mnie się podobało.

Na lotnisku pewna pani zaczepia księdza.
            - czy mógłby mi ksiądz pomóc? Kupiłam taką nowoczesną golarkę dla kobiet, niestety nie mam pieniędzy na cło od niej, mógłby ksiądz mi pomóc i przemycić sprzęt. Księdza nie będą tak dokładnie kontrolować?
            Ksiądz się zgodził, dochodzi do kontroli. Celnik pyta:
            - czy ksiądz przewozi coś, o czym powinienem wiedzieć?
            - od czubka głowy do pasa nie mam niczego, o czym powinienem powiedzieć.
            - a od pasa w dół?
            - noooo... Mam tam takie coś, pod sutanną. To mogłoby dać wiele radości kobiecie, ale ja tego naprawdę nigdy nie używałem i nie zamierzam używać.
            - W porządku, następny do kontroli celnej proszę...

Comment

• - tato, czy ja byłem adoptowany?
              - byłeś, ale cię kurwa oddali.

Comment

• Witam witam, dla poprawienia poczucia humoru polecam filmik który znalazłam na YT: https://www.youtube.com/watch?v=cz-XTAz_8oE a i na jego stronce też można coś ciekawego znaleźć: www.patenciarz.net
                Pozdrawiam, Kasia

Comment

• Leci bocian i klekocze:
                  - Orgazm, orgazm...
                  Znacie to?
                  Nie?
                  A szkoda, bo to niesamowite odczucie

Comment

• Noc. Rodzice Mateuszka leżą w łóżku:
                    - No, chodź...
                    - Przestań, Mateuszek jeszcze na pewno nie śpi!
                    - No, chodź, śpi na pewno! Godzinę temu go kładliśmy...
                    - Daj spokój! Nie śpi!
                    - To sprawdzimy. Mateuszku! Przynieś wody!
                    ...cisza...
                    Wzięli się do roboty. Zbliżają się do kulminacji - nagle słychać głos tuż obok ich łóżka:
                    - No długo jeszcze mam tu z tą wodą stać!?

Comment

• Wreszcie naukowe odkrycie!!!!!!!

Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łączący oko bezpośrednio z dupą. Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, w jego oku pojawiła się łza.
                      Gdy wbili tę samą igłę w oko, pacjent się zesrał.
                      Kierownik Działu Diesla

Comment

• Sensacja! Rosyjscy naukowcy odkryli czego pragnie kobieta! Niestety ta... zdążyła już zmienić zdanie. .

Comment

• Pewnego razu pijany rybak wyłowił z jeziora rusałkę.
                          ...
                          Następnego dnia okazało się, że to był sum i do kaca doszedł wstyd.

Comment

• Babciu widzialas moje tabletki lsd ?
                            Spe......j a widzisz tego smoka w kuchni ?

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=KWVY7iwAhsg Pewnie niektórzy już poznali pana z erekcją promującego Warszawę jak nie to zapraszam nowy spot reklamowy którego koszta jak donoszą słuchy wynosi 0.5 mln złotych

Comment

• Pani od polskiego pyta Jasia:
                                - Jeżeli powiem "jestem piękna" to jaki to będzie czas?
                                - Z całą pewnością przeszły!
                                Sunlight-in-Night by BlackDrama.

Comment

Working...
                                X