Raczej nie bo pod maskę to ja mu zaglądam... moje dzieci tym wozi, robię to we własnym interesie. Ostatnio udalo mi się przegadac, ze 12 letnie opony o powierzchni ksiezycowej nalezy jednak wymienić.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dowcipy, zarciki.....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
-
Ostatnio udalo mi się przegadac, ze 12 letnie opony o powierzchni ksiezycowej nalezy jednak wymienić.
Gdyby nie to że wozi Twoje dzieci i zagraża to nie tylko zdrowiu ale życiu!!!
To można by się śmiać.
Comment
-
-
Taki tam Drag na ćwierć mili u południowych krewnych...
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
.
.
Comment
-
Facet kładąc się spać usłyszał w swoim garażu złodziei. Zadzwonił więc na policje. Niestety pan policjant przez telefon powiedział mu, że nie mają w tej chwili żadnego wolnego radiowozu. Facet rozłączył się, po czym zadzwonił za chwilę ponownie i mówi policjantowi:
- Ja w sprawie tych złodziei w moim garażu. Nie kłopoczcie się już, zastrzeliłem ich.
Po dosłownie 3 minutach na posesje zajechały 4 radiowozy, antyterroryści, saperzy, a nad domem zaczął krążyć policyjny śmigłowiec. Złodziei oczywiście złapano.
- Przecież mówił pan, że ich zastrzelił!
- A wy mówiliście, że nie macie wolnego radiowozu..."
Comment
-
W cyrku.
Drodzy państwo,a teraz będzie numer stulecia,mrożący krew w żyłach.
Musi być absolutna cisza,bo numer wymaga maksymalnego skupienia,w przeciwnym wypadku może nie wyjść.
Zgasły światła,widownia się uciszyła,zapalił się jeden reflektor rzucający snop światła jedynie na środek areny.
Wyszedł clown,zdjął spodnie do kolan i zaczął się onanizować.
Ktoś nie wytrzymał i wydał z siebie głośne : cha cha cha.
Na co clown: jest tu kto ???
Comment
-
Mąż z żoną w domu. On tylko palcem na tablecie smaruje i świata wokół nie widzi.
Ona przymierza nową, świetną, obcisłą sukienkę. Przeciąga się jak kotka, eksponuje swoje wdzięki... i nic.
W końcu nie wytrzymuje i mówi do męża:
- Powiedział byś coś, bym poczuła się jak kobieta!
On, nie odrywając oczu od tabletu:
- Nie umiesz parkować!
Comment
Comment