jest oczywiście jedna kwestia, koszty utrzymania i tu jest o tyle niepewność że będą one dużo dużo większe niż przy wielko-produkcyjnym np Civic. Czytając temat np Alixa o "kocie" to nie wiem czy to wytrzymam bo i moi domownicy też mają hobby, i niestety hobby i pomysły tatusia jak by nie patrzeć zawsze są najdroższe, a wiadomo że "waciki" tanie nie są. Wcale nie jest łatwo kupić coś w stanie by nie wkładać.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dlaczego chcę Mercedesa ?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez rambo7 Zobacz postaczy to wytrzymam bo i moi domownicy też mają hobby, i niestety hobby i pomysły tatusia jak by nie patrzeć zawsze są najdroższe, a wiadomo że "waciki" tanie nie są. Wcale nie jest łatwo kupić coś w stanie by nie wkładać.Musisz domownikom obwieścić, że macie wspólne nowe hobby, że w związku z tym musza okazać się wyrozumiałością i ograniczyć troszkę inne potrzeby... w zamian za to mogą sobie auto umyć i w niedziele karnac się jako pasendżer po dzielni siejąc splendor gwiazdą
a co do nie wkładania to się nie da.... i tak zawsze będzie cośStory:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012
Comment
-
Zamieszczone przez rambo7 Zobacz postaniepewność że będą one dużo dużo większe niż przy wielko-produkcyjnym np Civic
Zamieszczone przez rambo7 Zobacz postaCzytając temat np Alixa o "kocie" to nie wiem czy to wytrzymamLast edited by Alix; 03-11-2021, 11:11.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
Comment