u mnie PZU - OC/AC/NNW - 2911 zł - zniżki 60%
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Ubezpieczenie OC/AC/NW
Collapse
X
-
Zamieszczone przez semthex Zobacz postau mnie PZU - OC/AC/NNW - 2911 zł - zniżki 60%
Comment
-
A spytaj ubezpieczalni, czemu jest drożej skoro jest taniej? Nikt tego nie wie. Pierwszy pakiet miałem 2700, wartość auta 81000, drugi pakiet (z którego już nie skorzystałem) 3600, wartość auta 73000. Aż strach pomyśleć jaki będzie pakiet trzeciTo nie są 3%. Przy zakupie około 3,3%, po pierwszym roku 5%. Zakładając taki wzrost procentów i spadek wartości auta można przyjąć, że ostatni pakiet wyniesie ok. 4200. Też nie skorzystam
Tyle, że ja jestem chyba niereprezentatywny bo leasing i do tego Warszawa, więc chyba drożej już być nie może.
Comment
-
Dokładnie. Wszystko poniżej to pakiety dealerskie
Pierwsze ubezp 2660 Warta Full 85tys
2 rok ubezp poszły do góry, 3600 Warta Full wartość auta 79 tys ( w nagrodę, że nie ukradli auta, ale zamki i kluczyki robione z AC. Gdyby kradzież się powiodła to by płacili 85tys, a że jest im się nie udało ukraść to zwyżkę zapłaciłem ja. Taki paradoks.. ®¢^£¶¥√£×£ tak.
3 rok 3300 Warta Full wartość auta 75tysLast edited by roar; 11-05-2018, 20:43.
Comment
-
Zamieszczone przez Cojakco Zobacz postaPotem już jest tylko drożej.
Comment
-
Zamieszczone przez Elwizardos Zobacz postaW zeszłym roku AC policzyli mi od jakijś niskiej wartości auta. W tym roku wartość auta wyższa niż rok temu, a składka o 10 zł niższa. Nie kumam.W sumie fart, że nic się nie stało, bo byś był dużą "trochę" w plecy. Trzeba uważać na takie rzeczy. Mi kiedyś do Mondeo dopisali z rozpędu nienależną zniżkę z AC. Fajnie, ale wolałem zwrócić im uwagę na ich błąd. Zniżka została skorygowana do prawidłowej, składka gratisowo została ta sama. Zapytałem, co by było w razie szkody lub kradzieży. Konsultant przyznał, że mogłoby być nieciekawie, bo wiadomo - ubezpieczyciel zrobi wszystko, żeby tylko nie wypłacić kasy.
Comment
-
Proama AC/OC od lipca 2248zł, full pakiet, wartość auta po 3 latach 58900.Last edited by solarlodge; 13-06-2018, 19:57.
Comment
-
Meeeeega niska wartość...pewnie przez szkodęale i ubezpieczenie tanie...
Zamieszczone przez solarlodge Zobacz postaProama AC/OC od lipca 2248zł, full pakiet, wartość auta po 3 latach 58900.
Comment
-
Hestia, pakiet dealerski, auto prywatne z przebiegiem ok. 50kkm, na 4 rok eksploatacji: 2 330 zł przy wartości auta 56 930zł (Eurotax, kod modelu 110225).
Zakres full jak w pakiecie (czyli bez dodatkowego ubezpieczenia szyb, utraty zniżek czy utrzymania stałej wartości).
Propozycja PZU była na 2 590zł.był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
Comment