Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ubezpieczenie OC/AC/NW

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ubezpieczenie OC/AC/NW

Czy ktoś w przeciągu ostatnich paru dni/tygodni ubezpieczał IX gena? Napiszcie proszę jaka wersja, kwotę i u jakiego ubezpieczyciela.
    Dzięki.

Dwa miesiące temu 3100 na rok. executiv automat 1,8 w PZU

Comment

auto ma więcej czy mniej niż 3 lata ?

Comment

zapomniałem dodać, że nowy 2016, to jest pierwsza rejestracja.

Comment

zerknij na profil siuszko, to jest nówka 15km ma przejechane.
          Ja ostatnio wyliczałem wg kalkulatora tutaj https://www.axadirect.pl/ cena do warunków była najlepsza, tylko CO! ale auto stare. Warto prześledzić bo w moim przypadku cena była dokładnie 50% mniej niż gdziekolwiek indziej. Nie pomyliłem się mówię 50% ! Pakietów i warunków z pakietów AC nie znam.
          Last edited by rambo7; 09-12-2016, 13:24.
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Tourer Elegance 1.8 - roczny - 2700 zl w PZU (jakies trzy tygodnie temu)
            Jest: 1985 Fiat 126p 650E, 2019 Jeep Compass 4x4 1.4t
            Były: 2002 Honda Civic Sedan 1.6 VTEC, 2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC

Comment

Sport 5d 1.8 2014r. pełen pakiet bez wkładu własnego Warta 2800

Comment

Link4 oferuje do 30% zniżki, w zamian konieczność instalacji oprogramowania na telefon monitorującego styl jazdy.

Comment

Pazdziernik ix gen. Wersja sport 1.8 2012r.
                  Ubezpieczyciel Warta pełen pakiet z ochroną znizek i assistance , naprawa w serwisie na oryginalnych częściach 1940zł.

Comment

Witam Liberty przy dalszej kontynuacji ful pakiet 1720 odpadło, ale zawarte w Proama OC+AC+NV +Asistance mini 1495 najlepsza cena . liczone dla 1.8 Comfort-2012

Comment

2800 PZU, civic 1.8 2015

Moja

Comment

Październik 2016 zakup, pakiet dealerski Honda Plaza w PZU - 2600

Comment

Civic Sedan Comfort z 2012 roku - OC + AC 60% zniżek 2300 zł PZU (zakup ubezpieczenia nadal u Dilera)
                          dodam, że to wzrost o ponad 500 zł w porównaniu z poprzednim rokiem

Comment

Civic Lifestyle HatchBack 2015 rok 1.8 - 2265 zł. Pakiet dilerski Honda Plaza. Ale to chyba było jeszcze przed podwyżkami 16.11.2016

Comment

Tourer 1.8 Elegance zarejestrowany w styczniu 2016. Ubezpieczyciel Ergo Hestia.
                              Dostałem propozycję na AC+OC+NW = 2830zł

Wyszło 500zł drożej w porównaniu do obecnej polisy, pomimo spadku wartości auta.

EDIT: odpowiedź na pytanie Roara z następnego postu
                              Brak szkód w ostatnim roku. GAP nie kupiłem.
                              Zakres ubezpieczenia Polska i Europa:
                              zniesione udziały własne
                              brak konsumpcji sumy ubezpieczenia (brak konieczności doubezpieczania samochodu po szkodzie)
                              utrzymanie stałej wartości pojazdu przez cały okres polisowy
                              wariant serwisowy,
                              pojazd zastępczy,
                              assistance, w tym holowanie
                              NNW - 10 000 zł dla kierowcy i pasażera
                              OC - zgodnie z ustawą

Wartość pojazdu: 69 tys. zł brutto wg. słownika Eurotax.
                              Last edited by Cojakco; 21-12-2016, 16:19. Powód: Zakres ubezpieczenia

Comment

Working...
                              X