Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Oświetlenie bagażnika

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Lcfr Zobacz posta
    wg mnie są 2 rodzaje
    oba w opisach maja tak:
    - Honda Civic Fit Jazz Accord miasto wgląd HR-V Acura MDX YL RDX TLX TSX
    - Hondy Civic Accord Fit Insight do Acura MDX ILX TL RSX
    tutaj masz lampke co pokazałem - długość 65mm (bez wsuwki)

a tutaj 75mm (bez wsuwki) https://pl.aliexpress.com/item/10050...Cquery_from%3A

wiec jak dla mnie są co najmniej 2 rodzaje i można je pomylić. Przykładowa lampka, którą pokazałem pasuje do XIgen (bo ją tam włożyłem) i pasuje do JAzz/Fitt a juz nie pasuje do HRV mimo opisu...
    więc jak dla mnie nie jest to jeden standardowy rozmiar....
    Jak dla mnie to są identyczne lampki,jest pewnie bład w opisie ,lampka miała być do civica ,identyczna miałem w sedanie z 2007r

Comment

Zamieszczone przez zyga502 Zobacz posta
      Jak dla mnie to są identyczne lampki,jest pewnie bład w opisie ,lampka miała być do civica ,identyczna miałem w sedanie z 2007r
      ja tylko widzę różnice w opisie (1cm to nie jest mało, nie jest to wartość 1mm = błędowi pomiaru) i próbowałem to włożyć do HRV i jednak nie pasuje bo się właśnie nie zgadza wymiarem co sugeruje że nie jest jedna lampka we wszystkich hondach.
      ale może wiesz lepiej
      Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
      Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

Zamieszczone przez Lcfr Zobacz posta
        ja tylko widzę różnice w opisie (1cm to nie jest mało, nie jest to wartość 1mm = błędowi pomiaru) i próbowałem to włożyć do HRV i jednak nie pasuje bo się właśnie nie zgadza wymiarem co sugeruje że nie jest jedna lampka we wszystkich hondach.
        ale może wiesz lepiej
        Wiem lepiej bo pytanie było o link do lampki w bagażniku hondy civic.
        Nie do hrv
        Nigdzie nie napisałem że ta lampka pasuje do każdej hondy,tylko że pasuje do civica.

Comment

po pierwsze - żadnego linku nie podałeś, mimo może prośba była o link...
          po drugie - wklepując w wyszukiwarkę w alieex przez to co jest w opisach wyskakują obie i 6,6cm i ta co ma 7,5 cm też w- bo też ma opis, że do civic co Ci pokazałem wiec można je pomylić
          po trzecie - nawet nie widziałeś, że są 2 typy lampek - wręcz napisałeś że to standardowy wymiar
          po czwarte - dałem Ci konkretne argumenty, że może dojść do pomyłki bo jest różna wielkość a opis, że do civic ale nadal Ty swoje
          Wiem lepiej
          Finalnie pomocy żadnej człowiekowi nie dałeś bo prosił o link, wyprodukowałeś 3 posty, które nikomu nie pomogły bo każdy wie, że chodzi o lampkę do civic (taki jest temat) i skoro dałem Ci konkretne argumenty wskazujące na możliwość pomyłki (inne wymiary opisów w aukcji oraz fakt że nie pasują do każdej hondy bo sprawdziłem), których nie przyjmujesz bo
          Jak dla mnie to są identyczne lampki
          choć ewidentnie nie są
          to już nie mam słów więcej

mocniej się wytłumaczyć nie da... dla mnie temat wyczerpany
          mam nadzieje tylko, że kupujący sobie to sam dokładnie sprawdzi i w sumie dobrze, że nie podałeś żadnej linki bo co to za pomoc jak się nie rozróżnia wymiarów i co najgorsze idzie w zaparte...
          ..
          Last edited by Lcfr; 02-04-2025, 21:28.
          Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
          Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

w civic i nie tylko ,bo w większości hondy też, od wielu lat jest montowana standardowa lampka oświetlenia bagażnika i jest jeden typ i rozmiar lampki
            pozdrawiam

Comment

Nie mogę wyciągnąć starej ma ktoś pomysl

Comment

Zamieszczone przez IGNACJOSZ Zobacz posta
                Nie mogę wyciągnąć starej ma ktoś pomysl
                lekko podważ płaskim śrubokrętem na krótszym boku,nie bój się nic nie peknie

Comment

Working...
                X