Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy aby na pewno XI to dobry wybór?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czyli teraz ile może kosztować civic 11 Advance ja kupiłem za 159tysiecy w tamtym roku

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    zawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić

Comment

• Zamieszczone przez rob1986 Zobacz posta
      Czyli teraz ile może kosztować civic 11 Advance ja kupiłem za 159tysiecy w tamtym roku
      odpowiedz na swoje pytanie znajdziesz na honda.pl

Comment

• Terminy odbioru aut z przedsprzedaży

Jak taki jesteś obeznany na Honda.pl to powiedz co to jest Advance z BSI czyżby teraz doplata za martwe pole w lusterku bo kiedyś było w pakiecie

zawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić

Comment

Jak taki jesteś obeznany na Honda.pl to powiedz co to jest Advance z BSI czyżby teraz doplata za martwe pole w lusterku bo kiedyś było w pakiecie

Honda w odroznieniu od innych marek ma swoją specyfikę w kwestii zamówień ,wyposażenia aut.
          Kto zna honde ten wie.

Kolego wejdź na honda.pl i sprawdz

Comment

• Nie mow mnie o specyfikacji hondy i zamówień bo więcej od Ciebie zamówiłem salonowych hond, dlatego odpowiedz na pytanie albo nie mądrzyj sie odpuść z doradzeniem twoim „ poszukaj w internecie „ bo może w przyszłości też tak ktoś Ciebie potraktuje……

Comment

• Sprawa jest bardzo prosta
              Wystepują wersje z BSI-monitorowanie martwego pola i ruchu poprzecznego i bez tego układu.
              Róznica w cenie jest 1500 zł i jak zamawiasz bez tego układu/godzisz sie na takie wyposazenie,l to jest szybszy termin odbioru

Comment

• Jak to jest normalne i naturalne w zamówieniach w Hondzie tonjakies nowe przepisy są wprowadzone

Comment

Nie mow mnie o specyfikacji hondy i zamówień bo więcej od Ciebie zamówiłem salonowych hond, dlatego odpowiedz na pytanie albo nie mądrzyj sie odpuść z doradzeniem twoim „ poszukaj w internecie „ bo może w przyszłości też tak ktoś Ciebie potraktuje……

Misiu po raz kolejny strzelasz nie tą stronę,która chcesz.

Comment

• "Czy leci z nami pilot?" Tzn. admin? Może warto by zabrał głos?
                    Mocno zniesmaczony jestem tymi pyskówkami i ogólnym nietrzymaniem się tematu w tym watku. Mamy tu śmietnik na każdy temat, o terminach jest najmniej.
                    Szybkiego odbioru Civica wszystkim oczekującym życzę, mnie szkoda czasu, adios!
                    Last edited by Niedzisiejszy; 03-10-2023, 09:35.

Comment

• Czy aby na pewno XI ?

Zamieszczone przez Niedzisiejszy Zobacz posta
                      "Czy leci z nami pilot?" Tzn. admin? Może warto by zabrał głos?
                      Oczywiście, głos został zabrany i oto skutek Wątek - terminy odbioru... został rozdzielony.
                      Last edited by Grzechu; 03-10-2023, 14:04.
                      Moja łódka Civic..
                      Mój "klekocik" Ceed..
                      New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                      Coś na temat olejów..

Comment

• Moi drodzy po sprzedaniu rocznego civica 11 Advance, oczekuje zamówionego już pare miesięcy temu najnowsza Advance CRV AWD która jest w produkcji o czas oczkiewania max to styczeń 2024 roku nawet i lepiej auto będzie rok do przodu w rejestracji.
                        Pozdrawiam wszystkich gorąco tych zwolenników i przeciwników moich wypowiedzieć, civic 11 niestety nie spełnił moich oczekiwań po roku użytkowania dlatego opuszczam moje wątki tyczące sie civikow 11, narazie użytkuje krajówkę civic 8 sedana jestem nim zachwycony po wymianie spręży i amortyzatorów śmiga komfortowo, do czasu kupna crv później go sprzedam w dobre ręce, jeszcze raz pozdrawiam

Last edited by Grzechu; 06-10-2023, 21:53. Powód: przeniesienie postu

Comment

Moi drodzy po sprzedaniu rocznego civica 11 Advance, oczekuje zamówionego już pare miesięcy temu najnowsza Advance CRV AWD która jest w produkcji o czas oczkiewania max to styczeń 2024 roku nawet i lepiej auto będzie rok do przodu w rejestracji.
                          Pozdrawiam wszystkich gorąco tych zwolenników i przeciwników moich wypowiedzieć, civic 11 niestety nie spełnił moich oczekiwań po roku użytkowania dlatego opuszczam moje wątki tyczące sie civikow 11, narazie użytkuje krajówkę civic 8 sedana jestem nim zachwycony po wymianie spręży i amortyzatorów śmiga komfortowo, do czasu kupna crv później go sprzedam w dobre ręce, jeszcze raz pozdrawiam

Miałem już nie odnosić się do Twoich wypocin,ale jednak muszę.
                          Jeździłem sedanem 8 gen 10 lat,teraz 11 gen jeżdże tydzień.
                          Nie wiem,co Ci nie pykło w 11 genie,ale nawet jakbyś teraz dostał fabrycznie nowego sedana 8gen ,to jest przepaść pod każdy względem.
                          Nie rozumiem jak możesz pisać takie głupoty i czym się kierujesz i po co to robisz.
                          Przepraszam admina to już ostatni raz.
                          Last edited by zyga502; 06-10-2023, 19:17.

Comment

• Widzę ze już nigdy nie będziesz czaił o co kaman w civicach, może jakbyś jeździł nie tylko 8 i nie przesiadał się od razu w 11 to na pewno zrozumiałbyś moje wypociny i poczułbyś różnicę pomiędzy kolejnymi generacjami, od 8-9-10 do 11, ta ostatnia oprócz dobrego dynamicznego napędu ( od razu w pierwszych jazdach testowych zrobiła piorunujące wrażenie ) a poza tym nic nie wnosi do civica nowego, ba bym powiedział ze uszczupla jemu komfort jazdy, dalej skacze na koleinach jak zając po miedzy, oczywiście wybiera ładnie koleiny i tyle. W porównaniu z sedanem civic 10 ( wiem nie można hb5 zawieszenia porównywać z sedanem 4d ), uważam ten model za arcydzieło komfortu wszystkich hond a sedan 8 zbliżył się do tego komfortu razem z 9 sedanem, dlaczego nie kupiłem, bo nie ma na naszym rynku w dobrym stanie aut jak ja to nazywam nie zmęczonych kilometrami. Jeździłem chyba wieloma salonowymi modelami civica, stad te głupie moim zdaniem przyzwyczajenie zmierzające do ideału, że następny model powinien być lepszy do poprzedniego pod każdym względem nie tylko dynamicznego napędu.
                            Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i życzę przyjemnej jazdy nowo zakupionym civiciem 11

Comment

• To ja was pogodzę. Lepiej kupić Integrę ze stanów
                              Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
                              Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

• Chciałem ściągnąć za pozwoleniem żony oczywiście [emoji56] z Stanów Hondę accord 2l turbo z salonu, ale niestety bez gwaranci, to jest moim marzeniem które umarło wraz z ekologia już nie sprzedają w tej wersji sport z tak idealnym napędem jakim jest 2 litry turbo benzyna

Comment

Working...
                                X