Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy aby na pewno XI to dobry wybór?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez jarrro Zobacz posta
    Swoją Toyotę Auris z roku 2010 , rejestracja 2011. kupiłem dziesięć lat temu i nic się nie dzieje, tylko eksploatacja kosztuje, a auto ma 15 lat.
    To jest jedyny, poważny minus Hondy hybrydowej.
    może zwyczajnie nastaw sie na krótsze interwały użytkowania?
    5-7lat? technologia tak idzie do przodu, że warto z niej korzystać i zmieniać auta częściej tym bardziej, że nowe auta nie sa tak długowieczne jak stare bo maja się zepsuć i zezłomować... takie życie
    Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
    Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

• Macie rację, nie ma co się martwić na zapas, świat może wyglądać zupełnie inaczej na dziesięć lat.
      A GPF nie ma w hybrydach

Comment

• Myślę że jesteś w błędzie. Byłem w salonie Hondy i sprzedawca poinformował że każdy XI posiada gpf.

Comment

• Potwierdzam, niestety, ma gpf

Comment

• Zamieszczone przez Lobuz123 Zobacz posta
            Myślę że jesteś w błędzie. Byłem w salonie Hondy i sprzedawca poinformował że każdy XI posiada gpf.
            precyzyjnie pisząc to każdy XI z Europy ma GPF. Zza wody nie ma bo tam nie promują tego.
            Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
            Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

• GPF-em bym się nie przejmował.. to nie to samo co w dieslu.. faktycznie chyba tam siedzi, ale przy użytkowaniu jest praktycznie "niezauważalny" - zupełnie inaczej niż w dieslu... ten gpf w benzynie, zanim się zapcha to pewnie trzeba najechać z 500tys.km. Co do baterii, to w sumie nie wiadomo, może będzie możliwa regeneracja i nie trzeba będzie kupować nowej.
              Moja łódka Civic..
              Mój "klekocik" Ceed..
              New... "Japończyk" e:Hev 2.0
              Coś na temat olejów..

Comment

Working...
              X