Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Terminy odbioru aut z przedsprzedaży

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ja zamówiłem w lipcu i odebrałem na początku grudnia. Współczuję niektórym tutaj. Niemniej auto sprawia masę frajdy i IMO warto czekać, choć to nas pewno wkurza. Jeździłem dotąd Civic IX, Focusem z 2016 roku 150KM, a wcześniej Hyundaiem i30 diesel. Więc pewnie zależy też czym ktoś jeździł.

Comment

• Zamieszczone przez Tadek68 Zobacz posta
      Auto zamówione 12.09.2022 wersja sport sonic Grey rocznik 2023 odbiór miał być do 01.06.2023 właśnie dostałem info z Honda Poland że przewidywany czas odbioru I kwartał 2024.Jestem już załamany jeszcze salon w Toruniu zamykają.
      odbiór grudzien 2023... niby...
      Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
      Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

• Potężne są limity na typery Civicki bo są produkowane w Japoni tak normalne, do tej pory znajomy nie może zamówić nowego civica bo dealer mówi ze ma brak możliwości ponieważ system zamówień Hondy jest zablokowany jeśli chodzi o civicki normalne ale interaktywne są jaja typery można zamawiać limity na duże miasta to 5 -8 na rok…….

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
        zawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić

Comment

• Pełno już jest ofert na otomoto innych marek dostępnych od ręki, można powiedzieć, że wszystko powoli wraca do normy, ale oczywiście Honda że swoimi chorymi cenami i brakiem aut dalej pozostaje Hondą

Comment

• Zamieszczone przez katana Zobacz posta
            Pełno już jest ofert na otomoto innych marek dostępnych od ręki, można powiedzieć, że wszystko powoli wraca do normy, ale oczywiście Honda że swoimi chorymi cenami i brakiem aut dalej pozostaje Hondą
            Tak to jest jak sprzedaż aut to hobby a nie biznes

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Comment

• Type R zrobiłem rezerwację na początku roku i dopiero formalnie od wczoraj ruszyły zamówienia więc jak ktoś szuka to dzwońcie do autoryzowanych dealerów - odbiór auta na wrzesień.

Comment

• Terminy odbioru aut z przedsprzedaży

I dobrze w stanach nawet typer jest wyprzedany i dopiero w 2024 roku można jego zmówić, to poniżej nieudolnie ale poglądowe tłumaczenie

Cześć wszystkim,
                Pracuję w Valley Honda w Aurora Illinois i zaczynamy otrzymywać przydziały Civic Si na rok modelowy 2024. Jeśli szukasz Si w sugerowanej cenie detalicznej bez marży, zadzwoń do mnie pod numer 630-851-5700, aby zarezerwować przydział. Nie robimy dodatków i nie oferujemy dostawy.

Możemy zabezpieczyć finansowanie w Hondzie, jednym z banków, z których korzystamy, lub możesz przynieść mi zieloną gotówkę.

W stanie lub poza stanem oferty są mile widziane.

Jesteśmy całkowicie wyprzedani Type R do odwołania.

Dziękuję!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
                Last edited by rob1986; 13-07-2023, 20:22.
                zawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić

Comment

• Zamieszczone przez IGNACJOSZ Zobacz posta
                  co z tą Hondą ?
                  Honda wiedzac, ze prawie nie bedzie aut policzyla sobie marze tak, zeby pieniadze u importera sie zgadzaly. Dealerom narzucili wymagania, ktorych niewielu chcialo spelnic inwestujac w salon i serwis, zeby potem handlować używkami. To jest jakies bledne kolo. Auta, drogie, dealerow ubywa co odstrasza klientow (nie kazdy chce jeździć kilkadziesiat kilometrow na przeglad).
                  Robi sie marka niszowa. Pytanie kiedy sobie dadza spokoj z rynkiem EU

Comment

Working...
                  X