Ja zamówiłem w lipcu i odebrałem na początku grudnia. Współczuję niektórym tutaj. Niemniej auto sprawia masę frajdy i IMO warto czekać, choć to nas pewno wkurza. Jeździłem dotąd Civic IX, Focusem z 2016 roku 150KM, a wcześniej Hyundaiem i30 diesel. Więc pewnie zależy też czym ktoś jeździł.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Terminy odbioru aut z przedsprzedaży
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Tadek68 Zobacz postaAuto zamówione 12.09.2022 wersja sport sonic Grey rocznik 2023 odbiór miał być do 01.06.2023 właśnie dostałem info z Honda Poland że przewidywany czas odbioru I kwartał 2024.Jestem już załamany jeszcze salon w Toruniu zamykają.
Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012
Comment
-
Potężne są limity na typery Civicki bo są produkowane w Japoni tak normalne, do tej pory znajomy nie może zamówić nowego civica bo dealer mówi ze ma brak możliwości ponieważ system zamówień Hondy jest zablokowany jeśli chodzi o civicki normalne ale interaktywne są jaja typery można zamawiać limity na duże miasta to 5 -8 na rok…….
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkzawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić
Comment
-
Zamieszczone przez katana Zobacz postaPełno już jest ofert na otomoto innych marek dostępnych od ręki, można powiedzieć, że wszystko powoli wraca do normy, ale oczywiście Honda że swoimi chorymi cenami i brakiem aut dalej pozostaje Hondą
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Comment
-
Terminy odbioru aut z przedsprzedaży
I dobrze w stanach nawet typer jest wyprzedany i dopiero w 2024 roku można jego zmówić, to poniżej nieudolnie ale poglądowe tłumaczenie
Cześć wszystkim,
Pracuję w Valley Honda w Aurora Illinois i zaczynamy otrzymywać przydziały Civic Si na rok modelowy 2024. Jeśli szukasz Si w sugerowanej cenie detalicznej bez marży, zadzwoń do mnie pod numer 630-851-5700, aby zarezerwować przydział. Nie robimy dodatków i nie oferujemy dostawy.
Możemy zabezpieczyć finansowanie w Hondzie, jednym z banków, z których korzystamy, lub możesz przynieść mi zieloną gotówkę.
W stanie lub poza stanem oferty są mile widziane.
Jesteśmy całkowicie wyprzedani Type R do odwołania.
Dziękuję!
Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkLast edited by rob1986; 13-07-2023, 20:22.zawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić
Comment
-
Zamieszczone przez IGNACJOSZ Zobacz postaco z tą Hondą ?
Robi sie marka niszowa. Pytanie kiedy sobie dadza spokoj z rynkiem EU
Comment
Comment