Zamieszczone przez piotrek37
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Paliwo w oleju - rosnący poziom oleju w 1.5T oraz 1.0T
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez piotrek37 Zobacz posta10 tysięcy to spoko, a co jeśli zapali się kontrolka stanu oleju między czasie.
Comment
-
Zamieszczone przez piotrek37 Zobacz posta10 tysięcy to spoko, a co jeśli zapali się kontrolka stanu oleju między czasie.
a tak na poważnie co to za pytanie?
Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Zamieszczone przez piotrek37 Zobacz postaCo ile wymieniacie olej, jazda 90% miasto, krótkie odcinki.
Comment
-
Zamieszczone przez Typek® Zobacz postaU mnie już tuż po 6000 km wyskoczył komunikat o serwisie A.
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaTo musisz nieźle dawać w palnik...ja też, czasami mam ciężką nogę, ale 6 tysi....to ciekawie
Comment
-
Dla mnie to dość ciekawe. Miałem kiedyś kilkumiesięczny okres użytkowania auta na krótkich odcinkach, takich do 10 km i nigdy komputer mi nie przspieszyl z komunikatem. Pewnie ciężka noga do tych krótkich odcinków ma tu kluczowe znaczenie.
Comment
-
Ogranicznik prędkości najnowszej generacji, czyli małżonka, nie załącza się, więc odpada.
Jeżdżę naprawdę spokojnie.
Zapytam się w ASO co sądzą na ten temat, ponieważ przy zakupie przekonywano mnie, że przy mojej jeździe
(ok. 10k-15k/rok ) serwis A i B będzie w tym samym czasie.
Fakt, pandemia, mniej się jeździ. ...
Co do tematu głównego- poziom oleju bz. Wszystko jest OK.
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaZamieszczone przez Paluch Zobacz postaWystarczą krótkie odcinki. Mnie wezwał po 3200 km na wymianę...
Wysłane z mojego SM-G988B przy użyciu Tapatalka
Comment
Comment