Katana, będzie dobrze, ja do tej pory, a eksploatuję Hondy od 22 lat nie zawiodłem się. Kupując X gen nie brałem pod uwagę nowych wymagań eko, tylko prestiż marki a zwłaszcza silników.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
1.0T VTEC w X-gen - opinie, spalanie, osiągi, problemy
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Maraz Zobacz postaPrzed zakupem jeździłem różnymi autami z różnymi silnikami i właśnie ten ''karton mleka'' uwiódł mnie swoim ''rasowym'' dzwiekiem, nie wydobywającym się z głośników czy innych syntezatorów tylko właśnie z tegoż silnikaA jak szukamy dzikusa to powyżej, blue cat. Piękny
Comment
-
-
Zamieszczone przez Maraz Zobacz postaTak szczerze Rambo jechałeś już może Honda z 1 litrowym silnikiem? Przed zakupem jeździłem różnymi autami z różnymi silnikami. Jeździłem też Fordem fiestą 1,0, VW UP 1,0 chyba UP najbardziej "burczał".
a Ty jakimi 3-cylindrówkami jeździłeś?
Przyznam że faktycznie Tico brzmiał rasowo, Ford podobnie brzmi jak Honda
Zamieszczone przez Maraz Zobacz postakultura pracy jest taka sama jak w silnikach 4 cylindrowych,. był taki temat .... "żeby plusy nie przesłoniły minusów".
.
Kierownik Działu Diesla
Comment
-
Zamieszczone przez rambo7 Zobacz postatak jechałem TICO z takim silnikiem, jeździłem też Wartburgiem i Syreną
Comment
-
Zamieszczone przez Maraz Zobacz postazdecydowanie wolalem Civica z kartonem mleka pod maską :-)
Comment
-
Zamieszczone przez Maraz Zobacz postai jeśli miałem wybrać WAGA z silnikiem 1.4 TSI zdecydowanie wolalem Civica z kartonem mleka pod maską :-)
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaPlanuję w końcu wybrać się na jazdę próbną Civiciem z 1.0, jestem mocno ciekaw jak jeździ to auto i jakie są dźwięki w środku, ale musi być pogodaLast edited by montada; 31-12-2018, 14:59.
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaW Hondzie zabawa lewarkiem dźwigni biegów jest na tyle ekscytująca, że z leniwego robi się pasjonat
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaU mnie ewidentnie poukładała się po 12-15kkm i muszę przyznać, że rzeczywiście im się udała. Ale w następnej będzie automat. 70% miasta robi swoje.
Comment
-
Zamieszczone przez Maraz Zobacz postaA ile masz już przejechane?
Comment
Comment