Różnica między testami a , rzeczywistością jest taka , że ja nie testowałem , tylko użytkowałem Giuliettę od nowości przez 6 lat i mogę jasno stwierdzić , że rzadko się zdarzało autko na autostradzie , które mogło się z Giulką równać jeżeli chodziło o przyspieszenia , a na pewno nie była to żadna Honda Civic.Jeżeli dobrze pamiętam , to z danych fabrycznych Giulietta miała do setki 7,7 , a jakie były rzeczywiste to nigdy stoperem nie mierzyłem.
Wiem jedno , że jeżeli chodzi o przyspieszenia i wrażenia z tych przyspieszeń , to z Giulietty była większa radocha niż z 1,5 , a elastyczność mnie nie interesowała , bo lubię jeździć do odcinki.A wracając do tematu , jeszcze jedna rzecz która może być drażniąca dla silnika 1,0 , jeżeli jest zimny , to wtedy dźwięki przy trochę bardziej gwałtownym potraktowaniem pedału gazu są mniej przyjemne , ale jak już się silnik nagrzeje , to już jest spoko.
Wiem jedno , że jeżeli chodzi o przyspieszenia i wrażenia z tych przyspieszeń , to z Giulietty była większa radocha niż z 1,5 , a elastyczność mnie nie interesowała , bo lubię jeździć do odcinki.A wracając do tematu , jeszcze jedna rzecz która może być drażniąca dla silnika 1,0 , jeżeli jest zimny , to wtedy dźwięki przy trochę bardziej gwałtownym potraktowaniem pedału gazu są mniej przyjemne , ale jak już się silnik nagrzeje , to już jest spoko.
Comment