Mam pytanie o opinię.
Takie felgi mi wpadły w oko na letnie oponki
Czy jest warte uwagi ? Do HR-V 2018r.
Taki opis pod nimi :
Średnica: 17
* Szerokość : 7J
* Rozstaw szpilek: 5x114,3
* Osadzenie :et43
*Otwór na piaste : honda
Produkcja : niemiecka
Kolor : czarny
PAMIETAJ , ZE SPRZEDAWANE PRZEZ NASZĄ FIRME FELGI SA ZAWSZE PROSTE . DZIAŁAMY NA RYNKU JUŻ SPORO LAT , MAMY DUŻE DOŚWIADCZENIE .
Felgi zostały przywiezione z niemiec . Są oczywiście proste. Nie były spawane ani prostowane .
Felgi są profesjonalnie wypiaskowane (ściągnięta stara powłoka lakieru) następnie sposobem proszkowym (tak jak w oryginale) włożone w całości do pieca . Metoda proszkowa są wymalowane wszystkie nowe felgi. FELGI PO RENOWACJI NIE UŻYWANE WIĘC MOŻNA JE ŚMIAŁO OKREŚLIĆ JAKO NOWE .

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka
Takie felgi mi wpadły w oko na letnie oponki
Czy jest warte uwagi ? Do HR-V 2018r.
Taki opis pod nimi :
Średnica: 17
* Szerokość : 7J
* Rozstaw szpilek: 5x114,3
* Osadzenie :et43
*Otwór na piaste : honda
Produkcja : niemiecka
Kolor : czarny
PAMIETAJ , ZE SPRZEDAWANE PRZEZ NASZĄ FIRME FELGI SA ZAWSZE PROSTE . DZIAŁAMY NA RYNKU JUŻ SPORO LAT , MAMY DUŻE DOŚWIADCZENIE .
Felgi zostały przywiezione z niemiec . Są oczywiście proste. Nie były spawane ani prostowane .
Felgi są profesjonalnie wypiaskowane (ściągnięta stara powłoka lakieru) następnie sposobem proszkowym (tak jak w oryginale) włożone w całości do pieca . Metoda proszkowa są wymalowane wszystkie nowe felgi. FELGI PO RENOWACJI NIE UŻYWANE WIĘC MOŻNA JE ŚMIAŁO OKREŚLIĆ JAKO NOWE .

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka
Comment