czy wiadomo jakie felgi będzie oferował Civic na 2017 rok? co do wymiarów -(rozstaw śrub itd) z modelu 2017 będzie taki jak w modelu 2016?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Wszystko o Kołach i Felgach dla Civic X-gen.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
W ASO mają podane rozstaw, szerokość, ET i sugerowane opony. Na bazie tej informacji możesz dobrać felgi aftermarketowe. W przymierzalniach internetowych jeszcze nie mają oferty z tego co widzę, ale pewnie lada dzień będzie. Polecam zajrzeć do działu 8 i 9 gen, tam znajdziesz sporo ciekawych propozycji myślę............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
W ASO to mniej wiedzą niż tu na forum, ost mi powiedzieli, że koła z IX nie pasują na pewno do X bo mają inny....indeks
tak im na szkoleniu powiedzieli....
najlepiej ściągnąć koło i wewnątrz felgi na 99% powinno być wybite ET i szerokość (pewnie 7x17), szerokość 18 będzie pewnie 8.
Rozstaw i otwór można samemu zmierzyć suwmiarką bez problemu...
Comment
-
Ech, aż żal... moje ASO takie rzeczy to akurat wie...............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Ja na X-tce widzę taką felgę 18", Civic na rynek USA na takiej wychodzi:
Honda Civic X 18.jpg
Honda Civic X 18 3.jpgLast edited by Okonio; 26-07-2017, 16:51.
Comment
-
Mi się podobają Enkei SS05 ale nie znalazłem ich w żadnym sklepie w Pl, jedynie USA.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Wygląda dobrze, ale chcesz zakładać do zwykłego cywila 19 ??? W ctr ix to już przegięcie na polskie drogi, mimo, że auto seryjnie na nich wychodzi, wg mnie jeśli chodzi o zwykłego X, to gorszy komfort i przyspieszone zuzywanie zawieszenia, nie wspominając o rozklekotaniu wnętrza, które wiadomo że w made in swindom na pewno nie jest wyjątkowo solidnie zmontowane.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaMi się podobają Enkei SS05
Comment
-
Jak by ktoś miał możliwość jakoś w miarę tanio i się decydował na ściągnięcie to dajcie znać, możliwe że będę chętny [emoji14]
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Felgi dla X-gen - temat zbiorczy
Witam!Mam pytanie czy takie felgi będą pasowały do civic 1,5 x gen bo mają Et 42 https://www.alusy.pl/fw,1,874,17/fel...ock-black.html
Comment
Comment