Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Korozja na elementach lakierowanych

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wychodzi na to że problem występuje w IX jak i X generacji. Ja mam IX i ruda jest w tym miejscu.

Comment

• Nie wiem od czego to zależy, u mnie nigdzie nie ma rdzy.

Comment

• No u mnie poza tym „językiem” w masce wszystko czyste

Comment

• Robiłem w ASO Toruń z wpisem do książki serwisowej (auto 3 dni tam było)

Comment

• Jak rozwiązaliście swój problem z korozją na drzwiach przy ramkach szyb? Naprawa w ASO (jaka technologia?) czy samemu?

Comment

• Naprawa w ASO zgodna z technologią Hondy i jak na razie nic nie wyłazi

Comment

• U mnie również naprawa zgodnie z technologią Hondy i po nie całym roku na jednych drzwiach wygląda to takIMG_20210327_144045.jpg

Comment

• Wyszło tam gdzie "naprawiane" ?
                  Moja Hania
                  http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

• Tak niestety

Comment

• Zamieszczone przez lukazs Zobacz posta
                      Tak niestety
                      To zajebiście...a jest Nas tu trochę po "naprawach"
                      Moja Hania
                      http://www.civicforum.pl/showthread....-MT-Rallye-Red

Comment

• Masakra...ciekawe czy jest na forum jakiś sedan z taka niespodzianka od Hondy?

Comment

• A mnie jakoś to wcale nie dziwi. Skoro naprawa była zgodna z technologią Hondy to czego w sumie się spodziewaliście?

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Comment

• Zamieszczone przez lukazs Zobacz posta
                            U mnie również naprawa zgodnie z technologią Hondy i po nie całym roku na jednych drzwiach wygląda to tak[ATTACH=CONFIG]56426[/ATTACH]
                            Ale dziwnie to wygląda, bo w moim przypadku ślad korozji/ nalotu był w załamaniu, a nie pod nie tak jak tutaj. Tu to wygląda jak by odprysł kawałek lakieru pod załamaniem, było niezabezpieczone i weszła korozja od wody, soli czy innej chemii. Masz zdjęcie po naprawie?
                            Moja Honda
                            https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
                              Ale dziwnie to wygląda, bo w moim przypadku ślad korozji/ nalotu był w załamaniu, a nie pod nie tak jak tutaj. Tu to wygląda jak by odprysł kawałek lakieru pod załamaniem, było niezabezpieczone i weszła korozja od wody, soli czy innej chemii. Masz zdjęcie po naprawie?
                              Nie wiem czy dziwnie. U mnie wyglądało podobnie bardzo.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Comment

• na zdjęciu wygląda jak by dalej już pod lakierem i tak się podnosiła już rdza

Comment

Working...
                                X