Zamieszczone przez andrzejek-k68
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Lakier wady
Collapse
X
-
Na te drzwi jest 12 lat, zresztą w tych samych miejscach koroduje crvka, więc tragedii nie ma, poza tym dziś nowe auta innych marek też mają wypadki z rudą, u mojego szwagra w 2 letnim Tusconie drzwi korodowały znacznie bardziej niż w Civicu. Oprócz tych rudych punkcików złego słowa na auto nie napiszę, nic nie stuka i nie trzeszczy, a przeskok między poprzednikiem jeśli chodzi o jazdę jest po prostu wielki.
Comment
-
Zamieszczone przez arekt Zobacz postana szczęście 5 lat gwarancji
Dokupione to ubezpieczenie z ilością wyłączeń większą niż ilość elementów potrzebna do złożenia auta a nie gwarancja.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu TapatalkaLast edited by Paluch; 07-09-2020, 17:30.
Comment
-
3 lata podstawowej plus z tego co sprzedawca mówi że za 2 tyś można przedłużyć o 2 lata
nie znam warunków tej dodatkowej gwarancji jeszcze bo nie mam nic od niego póki co bo czekam na auto
ale sprawdzę oczywiście zapisy tej gwarancji. Myślałem że to przedłużenie podstawowej więc że to na tych samych warunkach, rozumiem że znacznie się różni
Dzięki za info!
Comment
-
Zamieszczone przez arekt Zobacz posta3 lata podstawowej plus z tego co sprzedawca mówi że za 2 tyś można przedłużyć o 2 lata
nie znam warunków tej dodatkowej gwarancji jeszcze bo nie mam nic od niego póki co bo czekam na auto
ale sprawdzę oczywiście zapisy tej gwarancji. Myślałem że to przedłużenie podstawowej więc że to na tych samych warunkach, rozumiem że znacznie się różni
Dzięki za info!
Proszę bardzo. Zapoznaj się zanim wyrzucisz pieniądze w błoto.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
Comment