Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Lakier wady

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez andrzejek-k68 Zobacz posta
    Poczytaj wątek o korozji X g. tyczący 5D z licznymi zdjęciami, bardzo pouczający.Twój wybór, ale warto podjąć go bardziej świadomie bo potem można mieć pretensje tylko do siebie.Ja sobie 5D Sport plus odpuscilem, choc dostałem dobrą ofertę, wlasnie ze względu na duże ryzyko, że kupię korozję w pakiecie.
    Civiki 4D czyli sedany made in Turkay jak na razie sa "jeszcze?" wolne od przypadłosći 5 D made in England, może warto pojsc tą drogą?
    Ja z powodu rudej wręcz pozbyłem się 1.5 rocznego civica x w hatchbacku. A auto naprawdę prowadziło się super i poza kilkoma mankamentami było w tej klasie naprawdę dobrym wyborem.

Comment

Na te drzwi jest 12 lat, zresztą w tych samych miejscach koroduje crvka, więc tragedii nie ma, poza tym dziś nowe auta innych marek też mają wypadki z rudą, u mojego szwagra w 2 letnim Tusconie drzwi korodowały znacznie bardziej niż w Civicu. Oprócz tych rudych punkcików złego słowa na auto nie napiszę, nic nie stuka i nie trzeszczy, a przeskok między poprzednikiem jeśli chodzi o jazdę jest po prostu wielki.

Comment

No każdy ma inne podejście. Dla mnie żeby w nowym aucie szła korozja to jest przegięcie i mimo wielu innych zalet takiego auta świadomie bym nie kupił.

Comment

To wszystko prawda ,że korozji nie powinno być ( u mnie brak ) ale zanim te kropki korozji na drzwiach pokazywane na zdjęciach wpłyną w sposub istotny na auto to ono wg mnie dawno się zozleci.

Comment

na szczęście 5 lat gwarancji w sensie 3 podstawowa + 2 dokupiłem
            Last edited by arekt; 07-09-2020, 17:26.

Comment

Zamieszczone przez arekt Zobacz posta
              na szczęście 5 lat gwarancji
              Jakie 5 lat? Na co? Gwarancji są 3 lata a na korozję 12. Nie ma opcji 5 lat.

Dokupione to ubezpieczenie z ilością wyłączeń większą niż ilość elementów potrzebna do złożenia auta a nie gwarancja.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
              Last edited by Paluch; 07-09-2020, 17:30.

Comment

3 lata podstawowej plus z tego co sprzedawca mówi że za 2 tyś można przedłużyć o 2 lata
                nie znam warunków tej dodatkowej gwarancji jeszcze bo nie mam nic od niego póki co bo czekam na auto
                ale sprawdzę oczywiście zapisy tej gwarancji. Myślałem że to przedłużenie podstawowej więc że to na tych samych warunkach, rozumiem że znacznie się różni
                Dzięki za info!

Comment

Zamieszczone przez arekt Zobacz posta
                  3 lata podstawowej plus z tego co sprzedawca mówi że za 2 tyś można przedłużyć o 2 lata
                  nie znam warunków tej dodatkowej gwarancji jeszcze bo nie mam nic od niego póki co bo czekam na auto
                  ale sprawdzę oczywiście zapisy tej gwarancji. Myślałem że to przedłużenie podstawowej więc że to na tych samych warunkach, rozumiem że znacznie się różni
                  Dzięki za info!
                  https://www.honda.pl/cars/owners/gwa...nda-plus-.html

Proszę bardzo. Zapoznaj się zanim wyrzucisz pieniądze w błoto.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

ok, dzięki - za dnia przeczytam bo o tej porze to już tylko obrazki wchodzą gładko ...

Comment

Working...
                    X