Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ubezpieczenie OC/AC/NW

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez lisu Zobacz posta
    Proszę +48 881 200 550. Jak ktoś serwisuje w ASO Rzeszów, to polecam zagadać do Pani Marzeny z działu sprzedaży, też ma dobre ceny (generali).
    Bede korzystac, ale normalnie sie rozwalilem, spodziewalem sie wrostu o 200zl na ac a nie 200%, placilem 2000 a teraz wyliczyli na 6000 masakra jakas a ubezpieczenie znizek mialem wiec nie qmam oco chodzi ...

Comment

• W rankomacie i w cuku troche lepsze ceny 1943 za Hestia Light ale Assistance limit 500km. Ktos cos slyszal o tych light ofertach ? czy jak mam Gapa to musze przez salon kupowac ubezpiecznie ?

Comment

• Nie musisz przez salon, ale zawsze taniej wychodziło i pakiety były lepsze, przynajmniej jak ja brałem. Zadzwoń do Bydgoszczy do Pani Mirelli zobaczysz co Ci zaproponuje, ja od niej mam i bez porównania z innymi.
        Moja Honda
        https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Tak zarowno rok temu jak i 2 lata temu Pani Mirella krolowala, ale tym razem 350zl drozej wzielem z cuk zobaczymy czy bede zalowac ...

Comment

• Kilka dni temu robiłem ubezpieczenie w Hestii na mojego Civica Sport+ rocznik 2021 - cena polisy to 3026PLN.
            Co ciekawe firma wyceniła moją Hondę na 128800PLN.
            OC - 332,
            AC III ASO - 2455,
            Assistance wypadek Turbo - 109,
            Assistance awaria Turbo - 21
            NNW (60000 tys/osoba) - 109.
            Dodatkowo w ubezpieczeniu wymiana kompletu felg po uszkodzeniu choćby jednej, wymiana amorków parami.
            Assistance:
            w Polsce - bez limitu km,
            za granicą - 1500km.
            Limity kilometrów łączą się.

Od lat ubezpieczam wszystko u znajomego i polecam.
            Dane kontaktowe:
            Kazimierz Klimek
            695 905 886
            [email protected]

Comment

• Zamieszczone przez auer73 Zobacz posta
              Kilka dni temu robiłem ubezpieczenie w Hestii na mojego Civica Sport+ rocznik 2021 - cena polisy to 3026PLN.
              Co ciekawe firma wyceniła moją Hondę na 128800PLN.
              No to ładnie Cię skroił ten twój agent.. odpowiednio wycenione auto, żeby była też odpowiednia (duża) składka... wycena z kosmosu.. a w momencie kradzieży, jeszcze raz nastąpi wycena i się okaże, że auto jest jednak warte 85-90tys.zł... W tym roku nie wiem czy któraś firma daje gwarancję wyceny auta w momencie ubezpieczenia, równoważną w chwili kradzieży... ja co roku tak miałem ustawione, bez utraty wartości, a w tym roku Link tego już mi nie zaoferował.. coś jest na rzeczy.. widać, że się boją nagłego spadku wartości aut, bo nie wiadomo co przyszły rok nam pokaże..
              Moja łódka Civic..
              Mój "klekocik" Ceed..
              New... "Japończyk" e:Hev 2.0
              Coś na temat olejów..

Comment

• W zeszłym roku przy nowym aucie płaciłem w Warcie podobną cenę. Czy mnie skroił?, nie wydaje mi się. To ile wg Ciebie Grzechu powinna być cena polisy?

Comment

• Jest ok, wartość polisy odpowiednia do wyceny auta. Teraz tyle Twój Civic kosztuje, zerknąłem na ceny Mnie tylko bardziej martwi to, że płacisz tyle za polisę, a czy w momencie np. kradzieży dostaniesz równie wysokie odszkodowanie. Wartość aut szczególnie tych młodszych strasznie mocno pompują do góry.
                  Moja łódka Civic..
                  Mój "klekocik" Ceed..
                  New... "Japończyk" e:Hev 2.0
                  Coś na temat olejów..

Comment

• Zamieszczone przez Grzechu Zobacz posta
                    Jest ok, wartość polisy odpowiednia do wyceny auta. Teraz tyle Twój Civic kosztuje, zerknąłem na ceny Mnie tylko bardziej martwi to, że płacisz tyle za polisę, a czy w momencie np. kradzieży dostaniesz równie wysokie odszkodowanie. Wartość aut szczególnie tych młodszych strasznie mocno pompują do góry.
                    Dobrze piszesz Grzechu. Ja mam odwrotną sytuacje. Moje auto zaniżane jest w ubezpieczalniach. Przykładowo rynkowo można je sprzedać około 60tys. a ubezpieczą je max na 50tys. Można tez je ubezpieczyć i na 60 ale... w momencie wypadku/kradzieży właśnie tak jak piszesz robią wycenę i nagle auto jest warte max 40 i możesz sie odwoływać do tego "konia na helu" lub się sadzić.
                    Dlatego mając auto z USA robi się ubezpieczenie na postawie wyceny, którą robi ubezpieczalnia PRZED zawarciem umowy z gwarancją takiej wypłaty. Ta wycena przeważnie nie jest korzystna w autach z USA ale przykładowo lepiej mieć to 50tys. zamiast tych 40tys. i jeszcze płacić składkę od wyższej wartości dodatkowo... Tylko 2-3 ubezpieczalnie na to idą a najpewniejsza jest Warta. W tym roku przez te skoki sami mi wycenili auto na 8tys droższe niż w poprzednim.
                    Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
                    Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

• Zamieszczone przez marmac500 Zobacz posta
                      Proama (Generali) - 2400 zł - zniżki -50 AC / -70 OC;
                      Fakturowa cena auta w dniu zakupu (2019) - 89 tyś;
                      wartość na polisie po roku (2020) wg. Eurotax - 81 tyś;
                      wartość na polisie po dwóch latach (2021) wg. Eurotax - 79 tyś;.
                      Właśnie zrobiłem wycenę ubezpieczenia w dwóch towarzystwach +-2800 zł, wartość auta w granicach 85-87 tyś, jeszcze rok i przeskoczę cenę zakupu.

Comment

• Zamieszczone przez marmac500 Zobacz posta
                        wartość auta w granicach 85-87 tyś, jeszcze rok i przeskoczę cenę zakupu.
                        Na to bym bardzo nie liczył... podaż się zwiększa - widać to po ogłoszeniach, dużo ludzi korzysta i chce sprzedać wysoko... wątpię by cena dalej rosła bo rynek się nasyca. Jak nie spadnie i się utrzyma będzie ok. To jest dobry moment na sprzedaż ale też już końcówka. JAk ktoś ma alternatywę (2gie auto w planach, itd, itp) to warto pchać. Jak nie ma to cieszyć się że mało traci... Pisze o standardowych wersjach nie R...
                        Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
                        Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

• Chłe, chłe chłe...

Comment

• Kończy mi się ubezpieczenie auta. Dostałem ofertę OC/AC na mojego civia. Wartość pojazdu 97400zl naprawa w ASO na oryginalnych częściach. Wkład własny przy naprawach 1000zl, a przy kradzieży 10%. Całość 2450zl lub druga oferta bez wkładu własnego przy naprawach i 0% przy kradzieży za całość 2700zl. Ktoś miał okazję korzystać z inqua z odszkodowania?

Comment

• W kwietniu ubezpieczałem auto: OC+AC bez udziału własnego+pakiet szyby, rehabilitacja po wypadku, NW, itd, itp .. wartość dla Sport+ z 2021 to 99,4tys. PLN - składka 2126PLN w Generali ale mam dosyć spore zniżki, m.in. dla doświadczonych kierowców
                              Jeżeli ktoś jest zainteresowany - mogę podać namiar do gościa z którego oferty korzystam już drugi rok.

Pzdr - Artur S.

Comment

• Witam,

ma ktos prywatny numer do Pani Mirrelli ? wyglada na to ze Nova Motor Bydgoszcz przestal istniec, a Pani Mirrella przeszla do Toyoty,

pozdrawiam,
                                Radoslaw

Comment

Working...
                                X