Kiedyś była już taka oferta bmw 3 za 99 tys ale warunkiem był zakup min 2 sztuk...przy takich ofertach diabeł tkwi w szczegółach..
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Akurat przód w X jest fajny, mi się podoba, gorzej ten tył, ale na żywo trochę inaczej go się odbiera, no i moim zdaniem sam kolor auta też odgrywa dużą rolę w jego postrzeganiu.
Comment
-
No właśnie ten tył zjebali... a mogło być naprawdę super auto, czy takie najlepsze w Swojej klasie to nie wiem to się okaże za parę lat, ogólnie niestety jeśli rozmawiam z ludźmi to Civic im się nie podoba chodzi tutaj wyłącznie o wygląd wizualny, przód i bok jak dla mnie jest super , tył jest przekombinowany
Comment
-
Ja miałem podobne odczucia jak katana. Na fotach wygląda beznadziejnie. Dobrze, że żona powiedziała że chce HB i nie pozwoliła zmienić na sedana, bo ja do samego końca miałem ochotę zmienić na 4D. Zresztą pojechałem do salonu po odbiór ze szwagrem, który w domu mówił że HB jest dziwny i 4D bardziej mu się podoba. Jednak po przyjeździe do salonu i zobaczeniu obydwu na żywo zmienił zdanie. Sedan jest fajny, ale wygląda jak 10 latek w smokingu. Za poważny wygląd do gabarytów. 5D na żywo prezentuje się lepiej niż na foto. Jak zobaczyłem swojego to podziękowałem żonie za wytrwałość w decyzji.
Comment
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaAkurat przód w X jest fajny, mi się podoba, gorzej ten tył, ale na żywo trochę inaczej go się odbiera, no i moim zdaniem sam kolor auta też odgrywa dużą rolę w jego postrzeganiu.
Comment
-
Zamieszczone przez chromaticall Zobacz postaTylko czarny. Mniej wtedy widać tę tonę przetworzonych butelek po wodzie mineralnej....ale jak powiedziałem - to kwesta gustu
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postano i tu się Kolego mylisz, że tylko czarny... Kolor to kwestia gustu... Mnie np. zdecydowanie najbardziej w tej generacji podoba się Brilliant Sporty Blue Metallic... i ewentualnie Polished Metal Metallic... i pomiędzy tymi dwoma zapewne wybiorę... a czarny do mnie kompletnie nie przemawia - wg mnie cały przód zlewa się wówczas kolorystycznie w całość - i wygląda to mówiąc kolokwialnie do dupyale jak powiedziałem - to kwesta gustu
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaWiesz co..też tak myślałem, ale wtedy zobaczyłem w Warszawie nocą, czarny, oblany powłoką ceramiczną...efekt nieziemski!
Comment
-
Ja mialem czarnego EP3 i a po jego kradziezy srebrne MC2. I obiecywalem sobie - nigdy wiecej czarnegono i los mnie pokarał, bo mam czarnego FK3
i klne na czym swiat stoi, bo lakier miekki jak akwarelka a porządnie umyć to auto to misja na parę godzin. I moze i fajnie wygląda- chociaż mi się akurat srednio podoba w FK2R czy FK8 bo nie widac czarnych dokładek i innych elementów, które widać na jaśniejszych kolorach, ale przy jakosci lakierów Hondy to słaby wybór.
Jakbym mial wybierac, to FN2 srebrne, FK2R i FK8 albo Briliant Sporty Blue albo Polished Metal.
Ale to dobrze, ze kazdemu sie podoba co innegobo byloby nudno na ulicach - i tak jest przy skali sprzedazy marki z kurczakiem z znaczku
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postano chyba, że ta powłoka ceramiczna czyni cuda... nie wiem - nie widziałem, nie kłócę sięalbo znowu biały czy ten sonic grey, jest dziwny, ale ma coś w sobie...
EDIT: czarny w Hondzie obowiązkowo od razu na ceramikę...innej opcji moim zdaniem nie ma
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaSpoko, osobiście teraz też bym wziął ten szaryalbo znowu biały czy ten sonic grey, jest dziwny, ale ma coś w sobie...
EDIT: czarny w Hondzie obowiązkowo od razu na ceramikę...innej opcji moim zdaniem nie maTeraz jednakże po ok. roku czasu ten kolor już na tyle mi się opatrzył, że go nie dyskwalifikuje... może nie odważyłbym się go wziąć ale owszem - jest ciekawy
Fajniej według mnie prezentuje się on na Type R - widziałem takiego w salonie w Siedlcach gotowego do odbioru...
Comment
-
Mam białą IX i szczerze jestem bardzo zaskoczony, że ludzie narzekają na trudność utrzymania czystości... Jak dla mnie zero różnicy pomiędzy innymi kolorami jakie miałem, a może nawet i trochę później wygląda na brudny.
Sonic rzeczywiście u mnie też na początku wzbudzał wymioty, ale tak samo Type R w tym kolorze do odbioru w Aries zobaczyłem i zmieniłem wtedy zdanieswoją drogą to teraz bardzo popularny kolor do frontów kuchennych
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaMam białą IX i szczerze jestem bardzo zaskoczony, że ludzie narzekają na trudność utrzymania czystości... Jak dla mnie zero różnicy pomiędzy innymi kolorami jakie miałem, a może nawet i trochę później wygląda na brudny.
Sonic rzeczywiście u mnie też na początku wzbudzał wymioty, ale tak samo Type R w tym kolorze do odbioru w Aries zobaczyłem i zmieniłem wtedy zdanieswoją drogą to teraz bardzo popularny kolor do frontów kuchennych
Comment
Comment