On miał te 120KM od początku, biturbo w cr-v ma 350Nm i 160KM, takie właśnie by się do x gen przydało. A cena 120 konnego powinna być max na równi z 1,5turbo. Osiągi tego kopciucha będą pewnie na poziomie 1,0turbo
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez marynarz1985 Zobacz postaWogole ja sie dziwie dlaczego do 1.5 wstawili ten wynalazek cvt zamiast po bozemu kupic od zf dwusprzeglowy automat jaki montowali do diesla crv 1.6 160 km
Comment
-
Zamieszczone przez marynarz1985 Zobacz postaWogole ja sie dziwie dlaczego do 1.5 wstawili ten wynalazek cvt zamiast po bozemu kupic od zf dwusprzeglowy automat jaki montowali do diesla crv 1.6 160 km
Comment
-
Czy ktoś się orientuje kiedy możemy spodziewać się cennika na 2018? Czy należy się wogole spodziewać jakichś zmian z roku modelowego na rok?
W innych markach pojawiają się czasem nowe wersje wyposażenia albo zmieniają się nieznacznie ceny...
Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaMam info, że dla wyprzedaży 2017 Civic 5D obniżają o 2 tyś. Z 3 ma się zrobić 5. Nie wiem czy dotyczy to także wersji 4D.
Comment
-
Zamieszczone przez michael_l Zobacz postaIMHO to nadal małoSprzedawcy twierdzą że całkiem sporo civiców zalega na placu importera, więc ja poczekam jeszcze na następną propozycję
Na stronie Hondy są też ceny za rocznik 2018... Póki co ceny są +1000 pln w stosunku do wyjściowych z 2017 :-(
Comment
-
Zamieszczone przez Burton Zobacz postaprzecież te 5 koła to większość dostała przy kupnie, więc teraz to będzie tylko oficjalnie...
Comment
Comment