Podwójny środkowy układ wydechowy.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Zamieszczone przez Burton Zobacz postamasz rację, dział marketingu Hondy jest the best
wersja s bagażnik 420, a comfort 478, skąd ta różnica?Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaChyba zapomnieli dopisać jeszcze otwierany panoramiczny dach w sport +. W jednym z salonów powiedzieli mi dzisiaj, że w połowie lutego będą już mieli testówki.
Comment
-
-
Zauważyliście jakie szerokie kapcie - 235/45 R17?
Nawet w wersji 1.0.... Po co takie walce, szczególnie do słabszego silnika?
A jeżeli chodzi o wersje wyposażeniowe to Sport ma właściwie wszystko co trzeba. Może brakuje ładowarki bezprzewodowej. Za to Prestige od Sport+ różni się chyba tylko skórą...?
I nie wiem skąd różnica w pojemności bagażnika wersji Sport, Sport+ i S?Last edited by de125; 20-01-2017, 16:40.
Comment
-
Zamieszczone przez remar Zobacz postaPojemność bagażnika zależna od wersji.
Zamieszczone przez kermit01 Zobacz postaKurde jak by ta wersje S trochę lepiej doposażyli to cena była by znośna jak za ten silnik( 1,0) który pewnie osiągami jest gdzieś blisko 1,8 w viii i ix gen.
Przyciężkie i przyduże jak na kompakta ale całkiem fajnie i bogato wyposażone autko jest niestety też przydrogie na swój segment, jak rozmawiamy od strony 29. Ciekawe, czemu nadal nie ma Vmax ani czasów do setki... wstydzą się czy zastanawiają się co wpisać czy jak...?
Zamieszczone przez de125 Zobacz postaZauważyliście jakie szerokie kapcie - 235/45 R17? Nawet w wersji 1.0...To dla tych, dla których auto wystarczy, że wygląda na szybkie
P.S. Mi się te felgi z czerwonym dodatkiem podobająLast edited by Alix; 20-01-2017, 18:22.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez MarcelWro Zobacz postaPrzejrzałem cennik i specyfikację. .. mi pasują wyposażeniowo dwa modele albo 1.5 sport albo 1.0 executive ale jesli miałbym zapłacić 100tysi za trzy cylindrowy silnik 1.0 to chyba musiałbym mocno dostać pałką w baniak.Pierwsza sensowna, jak dla mnie specyfikacja = 89 000 pln, ale to nadal 1.0 turbo.
Optymistycznie
W tej klasie na dzień dzisiejszy bezkonkurencyjna jest Astra V jeśli chodzi o stosunek Cena/Jakość i to widać po wynikach sprzedaży.
Comment
-
W temacie pojemności bagażnika to chyba sytuacja jest dość prosta: wersje Sport z centralnym wydechem mają 420 l, a wszystkie pozostałe 478 l. Czyli albo cały bagażnik jest płytszy, albo prawdopodobniej sam schowek pod podłogą płytszy lub jego zupełny brak w wersjach z wydechem.
Dla wersji S pojemność 420 l jest podana chyba przez pomyłkę, albo żeby dodatkowo ludzi zdemotywować do brania tej wersji pod uwagę, jeśli brak klimy w aucie tej klasy nie jest już wystarczającym policzkiem w twarz (bo nie nawiewem).
Ten cennik to totalny nonsens. Jeśli komuś zależy na Civicu w opcji praktyczniejszej bo z większym bagażnikiem i niekoniecznie z 3-cylindrowcem to MUSI wyłożyć ponad 110 kafli za wciąż kompakta.
Comment
-
Pisałem już, że ten cennik ma dużo błedów co do wyposażenia i danych technicznych...
W linku który wrzucił Onkel, post 982, można pobrać pdf z danymi technicznymi i tam w każdej wersji bagażnik ma 478 l.
Wersja sport plus ma też szklany dach czego w cenniku nie ma...
Comment
Comment