Właśnie skonfigurowałem Astrę z tym silnikiem pod siebie...i wyszło mi.........117 940
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
No cóż jeden kupi Civica ,drugi kupi Astrę czy innego i30 i za zaoszczędzone pieniądze pojedzie na wakacje a jak już wróci pusty z wakacji to będzie z zazdrością spoglądał na X gena ze swojego wozidła i zastanawiał się czy ta Grecja była tego warta...
Comment
-
podobno niektórzy wytargali 18-20% rabatu, ja osobiście nie sprawdzałem...
ale astra mi nie podchodzi, civic fajniejszy
Kamyk83ag dobrze pisze, jak już kupować to coś z czego będziemy zadowoleni...lepiej dłużej poczekać i kupić to co nam się naprawdę podobaLast edited by Burton; 17-03-2017, 10:46.
Comment
-
Zamieszczone przez KAMYK83AG Zobacz postaNo cóż jeden kupi Civica ,drugi kupi Astrę czy innego i30 i za zaoszczędzone pieniądze pojedzie na wakacje a jak już wróci pusty z wakacji to będzie z zazdrością spoglądał na X gena ze swojego wozidła i zastanawiał się czy ta Grecja była tego warta...
Zamieszczone przez Burton Zobacz postapodobno niektórzy wytargali 18-20% rabatu, ja osobiście nie sprawdzałem...
Comment
-
Ja tak patrzę na kolegi 911 Turbo S... ale nie przeszkadza mi to aż tak bardzo cieszyć sie moim całkiem fajnym Civikiem, za którym też zawsze głowę obroce...Last edited by Alix; 17-03-2017, 11:01.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaU Nas co by nie powiedzieć duży i ciężki Accord też za dobrze nie skończył, prawda...?) i oferta silnikowa. Nie wspomne o kiszeniu 8 gena bez nastepcy zdecydowanie za dlugo, przez co konkurencja odjechala jeszcze bardziej.
W PL dodatkowo problemem bylo to, ze sensownie jezdzace silniki mialy powyzej 2 litrow co odbijalo sie na cenie.
Comment
-
Type R IX mi się osobiście podoba i myślę, że jest warte swojej ceny.. w przeciwieństwie do X. Tak mi się wydaje.. ale tak jak pisałem pójdę na jazdę próbną, obejrzę to auto i może inaczej będę myślał..albo i nie
Comment
-
Zamieszczone przez Burton Zobacz postapodobno niektórzy wytargali 18-20% rabatu, ja osobiście nie sprawdzałem...Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaNo właśnie.. aż ciężko uwierzyć
Comment
-
w Subaru mówią, że sprzedają samochody a nie rabaty
są różnie strategię, niektórzy jak opel czy citroen zawyżają cenniki żeby dać duży rabat, inni jak Honda, Subaru, Suzuki dają od razu ceny praktycznie transakcyjne...
problem, że ludzie tak są już przyzwyczajeni do rabatów, że ciężko coś sprzedać w normalnej cenie...
Comment
-
Przy obecnych cenach i dodatkowo możliwości złapania potestówki Type R jest baaaaardzo wart swojej ceny, biorąc pod uwagę nie tylko osiągi, ale wyposażenie i co sobą reprezentuje. Nastepca na pewno będzie droższy i to może być srogo droższy. Jak realizować marzenie o szybkiej Hondzie to teraz i nie ma co porównywać tu Civica 1.5 czy narzekać, że wolny bo to nie ra liga. Zasadniczo Type R ma poza adaptacyjnym tempomatem i szklanym dachem (dla mnie będącym wadą) wszystko to co topowy Civic X, także jak kogoś stać dołożyć to brać póki są! Nadwozie wręcz praktyczniejsze i nawet bagażnik dachowy normalny bez kombinacji podchodzi...............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaA kiedy golf 7 miał premierę? W 2012? Bo nie pamiętam do końca...to tak jakbyś porównywał przeskok cenowy Civica VIII i IX, też chyba nie był jakiś ogromny? Chociaż nie wiem, bo nie sprawdzałem nigdy cen VIII, bo mi się nie podobała..
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaPrzy obecnych cenach i dodatkowo możliwości złapania potestówki Type R jest baaaaardzo wart swojej ceny, biorąc pod uwagę nie tylko osiągi, ale wyposażenie i co sobą reprezentuje. Nastepca na pewno będzie droższy i to może być srogo droższy. Jak realizować marzenie o szybkiej Hondzie to teraz i nie ma co porównywać tu Civica 1.5 czy narzekać, że wolny bo to nie ra liga. Zasadniczo Type R ma poza adaptacyjnym tempomatem i szklanym dachem (dla mnie będącym wadą) wszystko to co topowy Civic X, także jak kogoś stać dołożyć to brać póki są! Nadwozie wręcz praktyczniejsze i nawet bagażnik dachowy normalny bez kombinacji podchodzi...
W taj chwili gdybym szukał auta to bez wahania był dołożył tę dosłownie kilka tys i w pełni cieszył się jazdą R bo za podobną kasę daje duuuuużo więcej niż moim zdaniem za drogi X .
Comment
Comment