Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[Tutorial] Android Auto krok po kroku
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sprawdź inne i zobacz na którym będzie głośniej.
Comment
-
Cześć,
Mam nietypowe pytanie zmieniłem telefon Z Huawei p30 pro na Google pixel 7 pro i jak przy poprzednim wszystko działało, to podłączając pixela, android auto działa jak trzeba ale niestety telefon się nie ładuję co jak się łatwo domyślić przy dłuższych trasach rozładowuje mi telefon do zera. Czy ktoś miał taki problem i zna rozwiązanie? Tak się zastanawiam czy winą może być kabel który zostawiłem z Huawei? niestety do pixela mam usb-c - usb-c i nie mam jak go podłączyć i nie wiem cz y kupować jakiś inny kabel a jak tak to jaki?Last edited by silent22; 04-03-2023, 15:01.
Comment
-
Zamieszczone przez silent22 Zobacz postaCześć,
Mam nietypowe pytanie zmieniłem telefon Z Huawei p30 pro na Google pixel 7 pro i jak przy poprzednim wszystko działało, to podłączając pixela, android auto działa jak trzeba ale niestety telefon się nie ładuję co jak się łatwo domyślić przy dłuższych trasach rozładowuje mi telefon do zera. Czy ktoś miał taki problem i zna rozwiązanie? Tak się zastanawiam czy winą może być kabel który zostawiłem z Huawei? niestety do pixela mam usb-c - usb-c i nie mam jak go podłączyć i nie wiem cz y kupować jakiś inny kabel a jak tak to jaki?
Comment
-
I znowu lipa, AA nie łączy. Wszystko było ok.do dnia w którym zaktualizowałem AA i tego dnia resetowałem wymianę oleju (nawiasem mówiąc rozpędziłem się i zresetowałem A, B i 2,3.4. I po
tych zabiegach nie działa. Zmieniałem kilka kabli i auto nie widzi telefonu po USB. Może ktoś coś ?
Comment
-
Macie jakieś patenty na przyspieszenie AA.
Mam HH i ciagle odpalonego Janosika i pewnie przez to zamula AA.
Wczoraj jak jechałem to już położyłem telefon na kratce żeby go chłodzić.
Mam porównanie do AA w Toyocie to tam śmiga aż miło oddalanie zbliżanie a w Civicu boje się dotknąć ekran żeby go nie "wykrzaczyc"
Podejrzewam, że trzeba z tym żyć bo w HH na autostarcie mam tylko Janosika.
W sumie ekran tylko wyświetla to co podaje mu telefon wiec jedynie moża winić telefon na jednak jak widać po zabawie w Toyocie wina leży po stronie Hondy
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaZmienić jednostkę na chińską i mieć mapy Google bezpośrednio na radiu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaJoying obsługuje kamerkę w lusterku jeśli mówisz o tej co załącza obraz po włączeniu prawego kierunkowskazu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Comment
-
Zamieszczone przez rm_125 Zobacz postaMam HH i ciagle odpalonego Janosika i pewnie przez to zamula AA.
Wskazówki wizualne i głosowe są z map google, a z Yanosika tylko głosowe i to zazwyczaj wystarcza.
Jeśli potrzebuje coś zgłosić lub potwierdzić to muszę włączyć Yanosika, ale teraz ikonka Y jest już szybciej dostępna, więc to jeden klik.
U mnie działa to ok i nie ma laga z obsługą mapy, zauważyłem żeby tak to działało, to trzeba przynajmniej na moment włączyć Y, i później można
już włączyć mapę google.
Comment
-
Mimo, że chodzi mi o 11gen to zapytam tutaj bo może ktoś przetrał drogę ...
Sam nie próbowałem na seryjnej hondowsiej stacji bo od razu zakupiłem chińczyka z którym mogłem zrobić co chciałem
Teraz ma OEM seryjną stację i krótkie pytanie:
1. czy można jakoś odpalić na ekranie Torque PRO albo cos podobnego? (jak?)
2. drugorzędnie - jak oglądać Youtube?
Jakies watki w temacie mile widziane bo mimo, że przejrzałem temat to albo nie ma albo mi umknęło...Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012
Comment
-
czemu nie piszesz o tym w dziale XI?
Żeby odpalić na stacji aplikacje do diagnostyki trzeba mieć zrotowane radio. Z tego co widze Honda Hack nie działa jeszcze na XI
Comment
-
Comment
Comment