Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Tutorial] Android Auto krok po kroku

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• W moim przypadku 9.1 i wyżej już się nie da. (ostatnia aktualizacja maj 2021).

Comment

• Zamieszczone przez Zibi_PL_ Zobacz posta
      A jaką macie wersję?
      8.6.124644
      to beta ale instalowana poza programem beta testerów. Z pliku APK. I nie działa ten nowy widok.

edit. zainstalowalem 8.6.124904 ale sprawdze dopiero po południu czy jest jakas zmiana

Zamieszczone przez marmac500 Zobacz posta
      W moim przypadku 9.1 i wyżej już się nie da. (ostatnia aktualizacja maj 2021).
      pytanie chyba było o wersje AA a nie Androida. U mnie andrut 13.
      Last edited by filipfm; 12-12-2022, 13:25.

Comment

• Mi pobrało 8.6.125004, ale wpisałem się do betatesterów i działa jak należy.

Comment

• Beta 8.6.625004 i dalej nic, AA po staremu.

Comment

• Dzisiaj dostałem prezent w postaci ekranu coolwalk

AA wersja 8.6.625054

Samsung S10e.

Pozdro!

Comment

• Ja wciaz czekam. Kumpel dostal w poniedzialek. Tez na samsunga wiec ewidentnie trwa rollout

Comment

• Pojawił sie i u mnie coolwalk

I fajno. Mniej fajno, ze przestał działać LogR nie ma go na liscie apek w Android Auto.

Comment

• Juz za pozno na edycje poprzedniego posta. Dzisiaj logR wrocil do menu. Co dziwne bo w telefonie go nadal nie widać jako apka w launcherze AA.
                  A na samym connect glowny ekran logR naklada sie na panel z multimediami. Pewnie mozna to jakos ogarnac.

Tak czy inaczej, czesciowy sukces

Swoja droga pojawil sie na rynku ciekawy modul od Carlinkit. Android box na wspolczesnym andrucie dzialajacy za posrednictwem ekanu connecta i z możliwością bezprzewodowego AA i CP ale tez pelnym andrutem czyli YT, Netflix. Cokolwiek na ekranie connecta

Comment

• Coolwalk jest, dzielonego ekranu wciąż brak...

Comment

• Zamieszczone przez marmac500 Zobacz posta
                      Coolwalk jest, dzielonego ekranu wciąż brak...
                      U mnie dzielony ekran obsluguje tylko Google Maps. Waze juz nie ogarnia i jest de facto gorzej niz bylo przez upgradem, bo wczesniej mialem na dole klawisze sterujące do apki z mediami, ktore teraz sa zastapione ikonkami aplikacji. Wiec jak nie ma dzielonego ekranu, to zatrzymanie audiobooka wymaga przełączenie na inna apke, przez co wrocilem z Waze do Google maps

Comment

• Jakby co to u mnie wszystko działa ok, tzn. kwestie dzielonego ekranu. Testowałem na Yanosiku, google maps oraz Samsung Music.

Pozdro!

Comment

• kurcze , nie wiem czemu głos z Yanosika jest bardzo cichy. Jak zrobię go głośniej to z kolei z google maps jest dużo za głośno

Comment

• Możesz zmniejszyć głośniość google map w trakcie komunikatu. Nie wpływa to na poziom głośności radia. A najlepiej to yanosika wyłączyć z AA i działać na telefonie.

Comment

• Zobacz w ustawieniach dźwięku yanosika jaki jest ustawiony kanał.
                              Moja Honda
                              https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez Jedwabnik Zobacz posta
                                Możesz zmniejszyć głośniość google map w trakcie komunikatu. Nie wpływa to na poziom głośności radia. A najlepiej to yanosika wyłączyć z AA i działać na telefonie.
                                jak zmniejszam głośność google map w trakcie ich komunikatu to zmniejsza się też głosność yanosika, nie wiem dlaczego

z radiem i google maps jest ok, sciszanie jednego nie wpływa na drugie

Comment

Working...
                                X