Zamieszczone przez yaro-master
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[Tutorial] Android Auto krok po kroku
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamieszczone przez Typek® Zobacz postaW instrukcji jest napisane, że z przodu jest 1.5A pod CarPlay. A czy z iPhone zadziałało?
Pozdrawiam.
Comment
-
Zamieszczone przez yaro-master Zobacz postaTeraz jestem na etapie sprawdzenia starszych modeli smartfonów.
Pozdrawiam.
W jaki sposób chcesz korzystać z alternatywnej nawigacji z telefonu na ekranie wyświetlacza z HC, skoro nie masz wbudowanej nawigacji?
Comment
-
-
Zamieszczone przez rm_125 Zobacz postaZostaje mu honda hack i instalacja np waze
Alejeszcze zostawiam"otwartą furtkę". Dla znajomych, którzy mają starsze modele smartfonów wspomagających mirror link i oczywiście inne ciekawe pomysły.
Comment
-
Zamieszczone przez r4id Zobacz postaAAWireless.
Dotarło do mnie urządzenie o ktorym wspominałem juz jakis czas temu. A dokładniej w marcu.
Czekałem 4 miesiace. Ale to nie sklep tylko wspieranie projektu na Indiegogo, druga sprawa to ogólnoświatowy problem z chipami. Samo urządzenie kosztowało 65USD plus przesyłka.
Z tego co widze aktualnie kosztuje 75USD. Cóż moge powiedziec, na 2h testów działa idealnie, AA odpala sie w 20s/25s od uruchomienia silnika.
Nagrałem krótki filmik jak to działa w naszej Hondzie- https://www.youtube.com/watch?v=5VocWQwPQIo
Zapłaciłem z przesyłką 100 USD. Czekałem 2 i pół miesiąca ale było warto.
Tego mi brakowało. Z jednostką łączy się błyskawicznie.
Mam tylko jeden problem, tzn. to właściwie to żaden kłopot. Muszę się łączyć za pomocą opcji Passthrough, co wyłącza możliwość zmiany DPI, jak na filmiku powyżej. No ale może to kwestia zabawy z ustawieniami.
POLECAM!
Comment
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaBezprzewodowy AA to trochę, jak dla mnie, bez sensu. Bateria w nowych smartfonach i tak jest beznadziejna, a jak dołączymy jeszcze AA to już w w ogóle telefon pada po krótkim czasie i trzeba go ładować.
Jeszcze nie testowalem dluzszej podrozy, bo AA wireless dostalem w tym tygodniu
Zamieszczone przez Bastess Zobacz postaMam i ja!Zapłaciłem z przesyłką 100 USD. Czekałem 2 i pół miesiąca ale było warto.
Tego mi brakowało. Z jednostką łączy się błyskawicznie.
Mam tylko jeden problem, tzn. to właściwie to żaden kłopot. Muszę się łączyć za pomocą opcji Passthrough, co wyłącza możliwość zmiany DPI, jak na filmiku powyżej. No ale może to kwestia zabawy z ustawieniami.
POLECAM!
U mnie wyszło prawie 3mce - od połowy listopada i też 100$ (85+15). Ale mieli problemy z chipami i logistyką. Teraz moze byc krocej.
Tez na razie mam w passthrough bo tak ktos podrzucil na grupie fb. Ale bede testowal inne ustawienia.
mialem troche problemow z podłaczeniem ale to chyba bardziej connect strzelał focha i nie chciał podnieść BT mimo klikania i resetowania ustawien. Ale zrobił sam sobie reset i zaczelo dzialacLast edited by filipfm; 18-02-2022, 16:00.
Comment
-
Zamieszczone przez wodzus Zobacz postaUżywa ktoś honda hack i android auto?
Comment
-
Zamieszczone przez wodzus Zobacz postaUżywa ktoś honda hack i android auto?
Fajną opcja jest odpalenie sobie Yanosika w radiu a google maps prze AA
Comment
Comment