Zamieszczone przez r4id
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[Tutorial] Android Auto krok po kroku
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamieszczone przez r4id Zobacz postaAAWireless.
Dotarło do mnie urządzenie o ktorym wspominałem juz jakis czas temu.
I co to jest za tajemnicze urządzenie z przyciskami?
tajemnicze urządzenie.jpg
Comment
-
@gabler
Subtotal $65 USD
Shipping $15 USD
Total $80 USD
@Typek
Huawei E8372 - to modem
AAWireles to - bezprzewodowy android auto. czyli parujesz swoj telefon z ta skrzyneczka widoczna na filmiku. Skrzyneczke chowasz pod konsole. I wsiadając do samochodu, odpalając silnik nie musisz wyciagac telefonu z kieszeni i podłączac kablem do auta. Android Auto odpala sie bez kabla na ekranie samochodu.
Co do tego urzadzenia na zdjeciu to Yanosik GTR. Zastepuje aplikacje z telefonu. Przyciski sluzą do zglaszania problemow na drodze ;p
Comment
-
Ja tam wolę mieć Yanosika odpalonego na radiu. Fakt jeśli che coś zgłosić to schodzi to 6s ale jest wygodne
Comment
-
Zamieszczone przez rm_125 Zobacz postaJa tam wolę mieć Yanosika odpalonego na radiu. Fakt jeśli che coś zgłosić to schodzi to 6s ale jest wygodne
Comment
-
@pawcio uzywam bezprzewodowo AA od 2 tygodni jezdzac codziennie po miescie (około 3h) i nic to nie zmieniło w moim zachowaniu w ładowaniu telefonu. Ładuje jak zawsze codziennie na noc. Owszem widze ze wiecej ubyło energii (z 20%) ale wystarcza na cały dzien.
Jutro jade w trase na cały dzien i tu juz podłącze ładowanie. Ale tez jadąc w trase nie wnerwia mnie ciagłe podpinanie telefonu do kabelka tak jak w miescie, podepne raz i po kilku/kilkunastu godzinach odepne.
Comment
-
Zamieszczone przez rm_125 Zobacz postaJa tam wolę mieć Yanosika odpalonego na radiu. Fakt jeśli che coś zgłosić to schodzi to 6s ale jest wygodne
Comment
-
Dalej mam problem z Huawei P30pro, dziad za cholere nie chce pomimo aktualizachi i zmian kilku kabli działać z AA, błąd połączenia usb sprawdź kabel... i myślę sobie o czymś takim, żeby na stałe dać starszy smartfon, który działa z AA i do niego przesyłać z p30pro jako hotspot neta, czy takie rozwiązanie się sprawdzi?
Comment
-
Zamieszczone przez Misiek123 Zobacz postaCzęść - ja mam P30Pro i zero problemów. Wszystko super śmiga, ale zainwestowałem w oryginalny kabelek
Które aa masz w p30pro, u mnie 6.8 ale inne też nic nie dawały.Last edited by gabler; 22-09-2021, 08:19.
Comment
-
Zamieszczone przez gabler Zobacz postaDalej mam problem z Huawei P30pro, dziad za cholere nie chce pomimo aktualizachi i zmian kilku kabli działać z AA, błąd połączenia usb sprawdź kabel... i myślę sobie o czymś takim, żeby na stałe dać starszy smartfon, który działa z AA i do niego przesyłać z p30pro jako hotspot neta, czy takie rozwiązanie się sprawdzi?
Comment
-
Zamieszczone przez Misiek123 Zobacz postaDokupiłem drugi oryginalny do P30Pro żeby ciągle nie wyciągać z auta. Działa na tym nowym i na tym od ładowarki też. Obecnie mam wersję AA 6.8613654. W zasadzie od początku nie było problemów.
Comment
Comment