Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

USB - nie widzi pendriva.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz posta
    bo rzekomo powinienem to zgłosić w dniu wyjazdu autem z salonu
    Jak ja pojechałem na "wyprostowanie kierownicy" przy okazji wymiany oleju czyli po około miesiącu to powiedziano, że pierwsze ustawienie geometrii jest darmowe i jest na to bodajże 60 albo 90 dni, nie pamiętam dokładnie.
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Dzisiaj podłączyłem 3 inne pendrive'y, wszystkie swieżo sformatowane w Fat i Fat32 (zamiennie) i o dziwo, wszystkie działają.
      Wychodzi na to, że nie wiem co jest grane Te pendrive'y, których Civic nie czyta wszędzie indziej działają i są 100% sprawne.
      Najgorsze jest to, że nie wiem od czego to zależy. Chciałbym kupić jedną lub dwie pamięci, które będą jeździły tylko w tym aucie, ale nie mam pewności, że będą działać...

Czy ktoś korzysta z pendrive USB 3.0 z powodzeniem w Civicu ?

Comment

Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz posta
        Najgorsze jest to, że nie wiem od czego to zależy.
        Może od braku odpowiedniego sterownika.

Comment

Tak, działają USB 3.0.

Comment

Auto odebrałem 20.11.18. Jeszcze w salonie podłączyłem pendrive no name 8 giga, działał. Wszystkie utwory odtwarzało bez problemu. Pendrive'a nie wyjmowałem. Po tygodniu pojawił się komunikat "nie podłączono urządzenia". 3 inne peny to samo, ponowne formatowanie nie pomogło. Dziś, jadąc do serwisu, włączyłem USB, wszystko działa!

Comment

Czy auto stoi na zewnatrz? Jesli tak to czasem zdarza sie tak, ze przy niskich temperaturach USB jest niewidoczne. Tak przynajmniej bylo w IX generacji.
              Po nagrzaniu wnetrza USB znow staje sie widoczne.
              Było: Honda Civic VIII Sport, Honda Civic IX Tourer Sport, Honda Civic X Sedan Executive
              Obecnie: Hyundai Kona N

Comment

Working...
              X