Zamieszczone przez chrissb12
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
USB - nie widzi pendriva.
Collapse
X
-
-
Dzisiaj podłączyłem 3 inne pendrive'y, wszystkie swieżo sformatowane w Fat i Fat32 (zamiennie) i o dziwo, wszystkie działają.
Wychodzi na to, że nie wiem co jest graneTe pendrive'y, których Civic nie czyta wszędzie indziej działają i są 100% sprawne.
Najgorsze jest to, że nie wiem od czego to zależy. Chciałbym kupić jedną lub dwie pamięci, które będą jeździły tylko w tym aucie, ale nie mam pewności, że będą działać...
Czy ktoś korzysta z pendrive USB 3.0 z powodzeniem w Civicu ?
Comment
-
Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz postaNajgorsze jest to, że nie wiem od czego to zależy.
Comment
-
Auto odebrałem 20.11.18. Jeszcze w salonie podłączyłem pendrive no name 8 giga, działał. Wszystkie utwory odtwarzało bez problemu. Pendrive'a nie wyjmowałem. Po tygodniu pojawił się komunikat "nie podłączono urządzenia". 3 inne peny to samo, ponowne formatowanie nie pomogło. Dziś, jadąc do serwisu, włączyłem USB, wszystko działa!
Comment
-
Czy auto stoi na zewnatrz? Jesli tak to czasem zdarza sie tak, ze przy niskich temperaturach USB jest niewidoczne. Tak przynajmniej bylo w IX generacji.
Po nagrzaniu wnetrza USB znow staje sie widoczne.Było: Honda Civic VIII Sport, Honda Civic IX Tourer Sport, Honda Civic X Sedan Executive
Obecnie: Hyundai Kona N
Comment
Comment