Wersję 3.6 Hondy Hack czy Yanosika? I skąd je wziąć? Yanosika jak napisałem w instalkach już nie ma (w sumie to nie jestem pewien czy tam był - nie pamiętam skąd go miałem)... Zaktualizowałem Honda Hack do najnowszej wersji i nadal lipa. Teraz nawet przestał działać przycisk "Climate"...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
W google znajdziesz jak wpiszesz, jest mnóstwo stron z których można pobierać pliki .apk, np. apkmirror.com. Wersja oczywiście Yanosika a nie HH.
Comment
-
Cześć. Czy ktoś może mi poradzić jak zresetować Honda Connect. Po włączeniu silnika pojawia mi się komunikat powitalny na ekranie, ale bez przycisku OK. Przez to nie mogę wejść w dalsze funkcje czyli np. w radio czy nawigację. Nie wyświetla mi się również obraz z kamery tylnej po włączeniu wstecznego. Panel klimatyzacji na szczęście działa.
Comment
-
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaOdpinałeś akumulator?
Comment
-
po co odpinać akumulator?
Pisze to ostatni raz:
RESET przez bezpiecznik.
-Wciągasz bezpiecznik odpowiedzialny za radio zależy czy msz USA czy UE 19 albo 20
- odpalasz zapłon
- wyłączasz zapłon
-Wkładasz bezpiecznik na miejsce
GOTOWE
Comment
-
Trochę czasu minęło od inauguracji HH, jednak od ponad 3 lat cisza w temacie.
Żadnych nowości, upgrade, nic, null, zero.
Czyżby kompletny soft? Strona istnieje, jednak nie ma z nimi żadnego kontaktu.
Wiecie co się dzieje? Czy ktoś instalował niedawno HH?
Comment
-
Nie bardzo jest co nowego dodawać, część aplikacji już nie działa, inna część działa ale tak słabo, że szkoda gadać więc może nie aktualizują już bo nie ma sensu skoro system nie daje rady.
Comment
-
Np przydatne mapy google, jest i niby działa waze, ale zamula dość mocno. Oczywiście można przez AA działać, ale jakoś mi to nie podeszło.
Comment
-
Co chcecie zrobić na 1.5gb ramu?
Odpalić usługi Google żeby zamulić jednostke na amen.
Jedynie jednostka nadaje się do odpalenie yanosika. A wtedy przy podłączeniu AA lubi zawiesić
Comment
Comment