Przełączyłeś kanał audio na Audio Apps?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Np na kierownicy, strzałka w górę, w dół przełączasz między radio fm, dab, Audio Apps, może tu musisz przełączyć na Audio Apps.
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postaMalina - próbowałem, ale coś nie mogę trafić w odpowiednie miejsce... albo wyskakuje mi jakieś okno, by skojarzyć z Facebook itp.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaNp na kierownicy, strzałka w górę, w dół przełączasz między radio fm, dab, Audio Apps, może tu musisz przełączyć na Audio Apps.
Comment
-
Panowie czy wam też giną ikony doinstalowanych aplikacji ? Przenoszę je na obojętnie jaki ekran a po restarcie wszystkie giną i zostaje tylko to standardowe z Connecta - lista aplikacji i centrum aplikacji ? Wgrany Honda hack. Wiem, że wcześniej system sam sortował ikony a teraz po prostu je wyrzuca z pulpitów. Zauważyliście też coś takiego u siebie ?
Comment
-
U mnie tak jest tylko przez 1 bądź 2 uruchomienia systemu, później wszystko już jest jak ustawiłem.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaU mnie tak jest tylko przez 1 bądź 2 uruchomienia systemu, później wszystko już jest jak ustawiłem.
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Nie trzeba robić reboot, wystarczy zapłon włączyć i wyłączyć dwa razy tak jest szybciej.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaNie trzeba robić reboot, wystarczy zapłon włączyć i wyłączyć dwa razy tak jest szybciej.
Comment
-
Witam, czy jest możliwość przełączania usb między 1 a 2 i odtwarzania na zmianę z jednego albo drugiego pendriva, ewentualnie wie ktoś może jak to zrobić, bo próbowałem i nic,nie widzi drugiego, ktoś pisał,że przełaczyć na audio/usb/menu/usb change device lecz nic takiego mi nie pokazuje? pozdrawiam
Comment
-
Raczej wątpię, żeby systemowy odtwarzacz miał takie możliwości, może spróbuj jakiś inny odtwarzacz. U mnie w ES Explorator widzi normalnie obydwa pendrivy i przez ten program pewnie mógłbym odtwarzać muzykę, ale średnio to wygodne. Honda Hack z tego co pamiętam też widział pliki .apk z obu pamięci.
Comment
Comment