Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Tak. Szło to jakoś tak: w domu połączyłem się z wifi, odpaliłem przeglądarkę, znalazłem tapetę, przytrzymałem palcem dłużej i dałem zapisz w galerii lub pobierz (jakoś tak). Uruchomiłem przeglądarkę zdjęć, była tam ta pobrana tapeta i na niej można było wybrać ustaw jako tło.

Comment

• Pendrive sformatowany do fat32, nagrane apki z formacie .apk, najnowsza wersja Honda Hack PRO zainstalowana. Gdy próbuję odpalić z HondaHack opcje do instalacji instalacji z zewnetrznego źródła podaję błąd mówiący o braku aplikacji do instalacji na pendrivie.
      Mieliście może taki problem ?

Comment

• Zamieszczone przez Mi5iek Zobacz posta
        Pendrive sformatowany do fat32, nagrane apki z formacie .apk, najnowsza wersja Honda Hack PRO zainstalowana. Gdy próbuję odpalić z HondaHack opcje do instalacji instalacji z zewnetrznego źródła podaję błąd mówiący o braku aplikacji do instalacji na pendrivie.
        Mieliście może taki problem ?
        A apki są zgodne z wersją Androida Hanki ?

Comment

• Zobacz w ustawieniach Honda hack czy masz wlaczone instalowanie aplikacji z pendrive.

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
          Moja Honda
          https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez montada Zobacz posta
            A apki są zgodne z wersją Androida Hanki ?
            A orientujesz się może jaka ostatnia wersja Yanosika jest zgodna ?

Comment

A orientujesz się może jaka ostatnia wersja Yanosika jest zgodna ?
              Osobiście nie korzystam ale z tego co spojrzałem na apkpure jest ostatnia wersja z 2.10.2018 i w wymaganiach Android 4.0.3+ więc musi działać. Sprawdź jeszcze to o czym malina84 pisał.

Comment

• Ciężko ogarnąć całościowo ten wątek, stąd pytanko

Wystarczy wgrać Honda Hack Pro i z pendrive moge instalować aplikacje na Honda Connect?

Comment

• Zgadza się.
                  Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Zamieszczone przez maciekh Zobacz posta
                    Ciężko ogarnąć całościowo ten wątek, stąd pytanko

Wystarczy wgrać Honda Hack Pro i z pendrive moge instalować aplikacje na Honda Connect?
                    Nie musi to być nawet wersja Pro. Wystarczy darmowa. Później wrzucasz na pendriva pliki .apk zgodne z wersją androida w honda connect i można z menu honda hack instalować.

Comment

• * instalowaliscie może aplikacje APKpure i później instalacja innych Alek z jej poziomu? Jak to się sprawdza?

*w Honda Hack jest do instalacji Apka Google Play Services, orientuje ie się może do czego to służy, czy instalować?

Comment

*w Honda Hack jest do instalacji Apka Google Play Services, orientuje ie się może do czego to służy, czy instalować?
                        Niektóre aplikacje wymagają tego do prawidłowego działania (bez tego też działają), np Yanosiku 2.8.0 wyskakuje czasem błąd usług Google Play bo nie ma tego zainstalowanego, ale Yanosik działa, w Google Maps chyba będzie można się na swoje konto zalogować, tylko po instalacji tych dodatków może system być bardziej zamulony.
                        Moja Honda
                        https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Zamieszczone przez radekr Zobacz posta
                          Nie musi to być nawet wersja Pro. Wystarczy darmowa. Później wrzucasz na pendriva pliki .apk zgodne z wersją androida w honda connect i można z menu honda hack instalować.
                          Ok, a skąd bierzecie instalki??

Comment

• Zamieszczone przez maciekh Zobacz posta
                            Ok, a skąd bierzecie instalki??
                            np. https://apkpure.com/pl/

Comment

• Dzięki wielkie, widzę że google maps jest od android 4.4 a z tego co tu widziałem to w HC mamy 4.2 (skandal?) to znaczy że nie ma sensu próbować? Jest też mapy google GO od androida 4.1 tylko czy ktoś to testował?

Comment

• maciekh, Map Go nie ma co instalować bo o ile to pójdzie to do nawigowania się potrzebujesz kolejnej appki pt. Nawigacja w mapach go, która wymaga androida 7.0/8.0. Przerabiałem temat, rożne wersje google maps. Ostatnia działająca to 9.63.1, dostępna w Honda Hack, która działa na granicy mojej cierpliwości, bardzo powolnie i często niestabilnie.

Do istalek spróbuj jeszcze www.apkmirror.com, mają lepiej niż APKpure opisane wymagania min. wersji Androida.

Comment

Working...
                                X